Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok sokkal fejlettebbek mégis a fiuk perverzebbek?
Fejlettebbek? Mit takar ez? Az, hogy a lányok korábban érnek? Ha igen, akkor a válaszom, hogy agyilag, ahogy kinéz a mai világ, kétlem. Sok party, pláza, stb. kVrva.
Mai világban nem sok NŐ futkározik a városban ha megfigyelitek, csak a sok biz-basz emós, ilyen olyan p!csa. Ezek messze sem érettek, ezekből nem lesz sosem sok szar, ahogy kinéz némelyik.
Férfiak szégyene a sok ilyen olyan emós retek kis fiú, ezekből az életben nem lesz családfenntartó. Ilyen öltözékbe, szájpirszingel meg pöttyös táskában elmész egy munkaadóhoz, szerintetek felvesznek valakit is így? Sehova.
Tudom, hogy másfelé kavarodtam ki, de ez a kérdés véleményem szerint teljesen baromság.
Részben egyet értek a kérdezővel. De azért itt is vannak kivételek. Igen, a sok pláza p*csa, stb.. na azokra nem mondanám, hogy agyilag fejlettebbek. De ha külsőre gondolsz, akkor igen, tényleg fejlettebbek.. Hamarabb érünk.. nemtudom, hogy miért :D..xD
Am a fiúk közül se mind1ik perverz. Van 1 fiú, aki teccik nekem, és egyáltalán nem perverz, inkább nagyon aranyos és kedves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!