Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik a perverzebbek, a fiúk vagy a lányok?
Szerintem annak ellenére, hogy a fiúk hangoztatják állandóan a szexuális életüket, meg hogy folyamatosan arról beszélnek, a lányok valahogy sokkal kiéhezettebbek tudnak lenni, és átlagban ők vágynak jobban a szexre.
Egyrészt ez tény, hogy a női orgazmus nagyobb, és hosszabb, ellenben nehezebb elérni, ellenben a férfi orgazmussal, ami nem annyira intenzív és rövidebb. Tehát ez is egyik ok, másrészt meg a maszturbálás is a fiúnak egyszerűbb, persze nővel jobb, de mégis jobban viselik, mint a lányok fiú nélkül. A nők összességében nem masztiznak annyit mint a férfiak. Ezek részben ismerőseim elmondásai alapján vannak.
Szerintem amúgy mert lányok a saját tükörképüktől is lázba jönnek. Minél jobban néznek ki annál inkább. Meg amikor itt ilyen kérdéseket olvasol "héé csajok ti nem vágytok rá hogy megdugassátok magatokat" de,de,de.
Meg keresgélsz commentet mondjuk facebookon lány képe többi lány kommentje "szerelmes vagyok beléd, szexxxyy.. stb" ezekbe mind benne van szexualitás. Szóval ja
Ki szereti jobban a csokitortát?
Szerintem embere válogatja.
ez szerintem is így van ahogy leírtad :D
a lányok sokkal perverzebbek..
17/l
17:17- Nem értm, hogy ennek mi köze van ehhez. Egyébként meg nem 50 százalékának, jóval kevesebbnek. Ha pedig nem akarja a lány lenyelni, akkor nem akarja. NEked attól mivel lesz rosszabb?
Egyébként szerintem is a lányok :D Végülis a kérdést már te is megválaszoltad, úgyhogy veled értek egyet.
"Ha pedig nem akarja a lány lenyelni, akkor nem akarja."
Ez így van, de akkor kevésbé perverz ;)
"NEked attól mivel lesz rosszabb?"
... remélem ez nem volt komoly kérdés :D
Még egy nüansz:
És amikor egy fiú be van indulva, akkor kangörcsös bunkó, és a lány nem akarja...
Ha a lány van beindulva (és általában jobban mint a fiú), akkor a fiú agy jön és teljesít vagy leváltják...(ez azért van, mert egy lányhoz sok felkérés érkezik, és tud válogatni belőlük, míg a fiúnak küzdenie kell a lehetőségért is).
Egyébként nem vagyok ennyire soviniszta bunkó, mint ahogy itt leírom, de sajnos a tapasztalat a fent említetteket támasztja alá...
Viszont nincs jobb egy szép lánynál, aki beindult és mindenre képes... :)
Mindenesetre én helyeslem, ha a lány is megfelelően perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!