Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha a barátnőtöknek lóg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a barátnőtöknek lóg a melle, az zavar titeket? És ha a nemiszerve barnás, és nagy? Vagy ha kicsit dagi, és látszódnak az "úszógumijai"?

Figyelt kérdés
(3 kérdés egyszerre, de talán mind ugyanarról szól, és csak ezért nem kérdeztem külön-külön)Olyanra gondolok, hogy pl. szex közben, vagy csak úgy kívánatosságból. Én még nem voltam fiúval(szex közben), és ezek miatt parázok egy kicsit...Sokan mondják, hogy hülyeség ezek miatt félni, de az első alkalomnál, félek, hogy a barátom csalódik bennem....kinézetre.
2009. ápr. 2. 19:44
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

rendben, hiszek neked xD

köszi szépen nekedis:D

2009. ápr. 3. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!