Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel azt álmodtam , hogy osztálykiránduláson vagyunk, 2 osztálytársammal egy szobában és mindkettőjűket kielégítettem orálisan ? Az igazság az, hogy még most is jó érzéseim vannak ha visszagondolok rá?
Meleg vagyok?
2011. júl. 18. 21:42
21/28 anonim 

válasza:

Ha lesz*ptad és után jól is gondolsz rá akk nagy esélyell b*zi vagy
22/28 anonim 

válasza:

javítás:ha csak álmodtad akk nem nag az esély
23/28 anonim 

válasza:

A vak beteg mert vak, A cigány beteg mert cigány? Nem itt csak egy valaki beteg...de én ezt nem folytatom mert ennek van irodalma és töled sokkal okosabbak irták
24/28 anonim 

válasza:

Már leírtam, kár, hogy nem értetted meg. A vak beteg. Miért? Mert nem egészséges. A cigány beteg? Persze, ha megvan fázva...
25/28 anonim 

válasza:

Egy búza beteg? Igen, mert a saját neméhez vonzódik, ergo nem olyan, mint egészséges ember.(nem hetero)
26/28 anonim 

válasza:

a tahóparasztság is betegség? nem. te mégis szenvedsz benne? igen:P
normális az amit a többség képvisel. ha több meleg lenne mint heteró mi lennénk a "betegek".
27/28 anonim 

válasza:

"normális az amit a többség képvisel. ha több meleg lenne mint heteró mi lennénk a "betegek"."
Így van.
Ezzel a kijelentéseddel most szemen köpted magad:P
Egyébként nem ismersz, ne mondd, hogy tahó par.szt vagyok... Akkor lennék az, hogy ha itt mocskos b.ziznék nem?
Ehelyett csak egy tényt közöltem, a búzák beteg emberek:)
28/28 anonim 

válasza:

Ha jó érzéssel töltött el,akkor nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!