Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az álom azt jelenti, hogy meleg vagyok? :O
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy az egyik osztálytársammal aki szintén fiú egy cellába vagyunk zárva és csókolóztunk meg orálisan kielégítettem.
Mikor felébredtem tisztán emlékeztem az álomra, és jó érzés volt vissza gondolni rá..
A valóságban is gondoltam már a fiú-fiú kapcsolat kipróbálására, de soha sem került rá sor.
F/17
2011. aug. 15. 23:12
1/9 anonim válasza:
URISTEN HOGY IS TUDTÁL ALUDNI? Ám leht igen lehet nem
3/9 anonim válasza:
ez burkoltan azt jelenti h viszket a végbeled
4/9 anonim válasza:
A valóságban is gondoltál már rá... Ezek után felteszel egy ilyen hülye kérdést...
NA VAJON?
5/9 anonim válasza:
húú öcsém!!! te milyen cuccot szívsz??
6/9 anonim válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:16
MEGTIKADOK XDDDDDDDD
7/9 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:17
hát se mér nem ? :)
8/9 anonim válasza:
te fűtessz ennyire akkor? mert g*ci melegvan mostanság. Keress magadnak 1 bikát és az majd kifacsarja belölled ezt a sok hülyeséget.
9/9 anonim válasza:
Ha a valoságba is kiakarod probálni, akkor valoszinüleg igen. De a lányokat szeresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!