Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel azt álmodtam , hogy osztálykiránduláson vagyunk, 2 osztálytársammal egy szobában és mindkettőjűket kielégítettem orálisan ? Az igazság az, hogy még most is jó érzéseim vannak ha visszagondolok rá?
Meleg vagyok?
2011. júl. 18. 21:42
13/28 trollfélysz=D válasza:
homokos vagy mint állat
14/28 anonim válasza:
Ha megcsinálod h leszopsz kiderül:) Ha nem vagy az a végén utálod majd. Na? Komolyan kipróbálhatjuk:)
15/28 anonim válasza:
Hogy meleg vagy-e azt az dönti el, hogy az életben a fiukat vagy a lányokat kivánod és nem az álmod a döntö. Bármelyik is lehetsz homo vagy hetero és mindkettövel lehetsz boldog. Sok rosszindulatu véleményre ne adj mert nem veszik figyelembe,hogy a melegség nem betegség és te nem kérted hogy az legyél esetleg.
16/28 anonim válasza:
De betegség, csak nem tehet róla.
17/28 anonim válasza:
Nem betegség, sose volt az. olvass utánna
18/28 anonim válasza:
Nem vitatkozom, menjél és tapsolj nekik az Andrássyn mikor felvonulnak. Amúgy betegség.
19/28 anonim válasza:
A köcsögök akik ott vonulnak nem érdekelnek, de láttam, ismerek normál melegeket akik lehet hogy töled rendesebbek és nem betegek hanem igy születtek és nem kell kezelni öket. De nem vitatkozom mert akkor neked minden kisebbség betegség.
20/28 anonim válasza:
Nem minden kisebbség beteg, csak akinek az egészségével nincs rendben valami... Egy vak ember is, aki vakon születik beteg. Egy búza is beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!