Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom (8hó) Barátnős siófoki nyaralás volt.6 fiúval csókoloztam. Nem bántam meg. Elmodnjam neki?
Figyelt kérdés
Élni akartam, 8 hónapja együtt vagyunk itthon sose csaltam meg. És szeretm is nagyon. Csak egyedül az nem tetezsik benne,hogy nem a legjobbképűbb pasi, de szeretem!. Úgy mentünk Siófokra barátőimmel, hogy pasizunk orrba szájba, de nem jelent nekünk ez smemit. (semmi érezlmi alapon) Csak,hoyg kicsit éljünk kötöttségek nélkül. Végül 4 nap alatt 6 fiúval csókolóztam, nem bántam meg, mert olyan szabdságérzésem volt,hoyg ez kellett!! Itthon nem fogom megcsalni soha!Nincs nagyon lelkiismeretfurdalásom sem, mert nem érezelmi alapon csináltam igy nem érzem megcsalásnak sem. elmondjama barátomnak?Voltatok már így?2011. júl. 18. 12:14
31/33 anonim válasza:
A hozzád hasonló szajhák miatt nincs már hitem a női nemben!
32/33 anonim válasza:
Megkérdőjelezném hogy a kérdés feltevője mennyire nevezhető nőnek. Sokkal inkább a tiniribanc fogalommal tudom párosítani.
33/33 anonim válasza:
Komolyan érdekel, hány éves vagy?Élni akartál? 8 hónap az semmi,menj már,akkor inkább hagyd ott,6 fiúval megcsalni,nagyon szemét dolog volt tőled,mond el neki megérdemli,hogy tudja mennyire megbízható barátnője van aki nem is szereti igazán,te meg megérdemled,ha ezért kidob
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!