Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátom (8hó)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom (8hó) Barátnős siófoki nyaralás volt.6 fiúval csókoloztam. Nem bántam meg. Elmodnjam neki?

Figyelt kérdés
Élni akartam, 8 hónapja együtt vagyunk itthon sose csaltam meg. És szeretm is nagyon. Csak egyedül az nem tetezsik benne,hogy nem a legjobbképűbb pasi, de szeretem!. Úgy mentünk Siófokra barátőimmel, hogy pasizunk orrba szájba, de nem jelent nekünk ez smemit. (semmi érezlmi alapon) Csak,hoyg kicsit éljünk kötöttségek nélkül. Végül 4 nap alatt 6 fiúval csókolóztam, nem bántam meg, mert olyan szabdságérzésem volt,hoyg ez kellett!! Itthon nem fogom megcsalni soha!Nincs nagyon lelkiismeretfurdalásom sem, mert nem érezelmi alapon csináltam igy nem érzem megcsalásnak sem. elmondjama barátomnak?Voltatok már így?
2011. júl. 18. 12:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%

"Le nem feküdtél senkivel, akkor nem csaltad meg"

ezt nem mindenki gondolja így..

2011. júl. 18. 12:21
 12/33 anonim ***** válasza:
28%
a csók is megcsalás, ne csinaljuk már.. bár furi, h lány ilyet csinal :D de meg is érdemlik a pasik..
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam így, és azt csinálsz, amit akarsz.

Mondjuk ha szeretem a párom, akkor nem megyek "orrba-szájba" pasizni mellőle sehova. És ilyenkor azon se szokás fennakadni, hogy nem olyan jóképű, mert ha szereted, akkor ő a legjobb neked.

Szóval a magánvéleményem az, hogy amit érzel, sok minden lehet, de igazi szerelem aligha.

14/33 anonim ***** válasza:
75%
nem tudom. valahogy FAKEnek érzem.:D
2011. júl. 18. 12:22
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

még csak olyan mentséged sincs h a pia miatt csinéáltad, vagy a buli hevületében

direkt, tudatosan csaltad meg a barátodat..

Most meg kersed a kifogásokat ezzel a szabadság kellett dumával...

nincs értelme annak a kapcsolatnak

ja és ha szerelmes vagyok, 8 hónap után nem kezdek el azon morfondírozni h jóképű-e a pasim..

2011. júl. 18. 12:23
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem szereted őt, vagyis max szeretettel, nem szerelemmel.

ez 100%

Csak a megszokás, meg a lelkifurdalás tart mellette.

Különben nem tettél volna ilyet.

Ne áltasd magad.

2011. júl. 18. 12:25
 17/33 anonim ***** válasza:

ha egy szemernyi becsület van benend elmondod neki

aztán majd ő eldönti mi legyen

2011. júl. 18. 12:27
 18/33 anonim ***** válasza:
*benned
 19/33 anonim ***** válasza:
Siófokon én is kint voltam és láttam,hogy mit csinálnak ott a csajok,szóval ,ha ez fake is,van benne igazság!!!
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Én a csávód helyében rád engedném a 2 kutyámat, de előtte 1 hétig nem adnék nekik kaját.
2011. júl. 18. 12:34
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!