Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátom (8hó)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom (8hó) Barátnős siófoki nyaralás volt.6 fiúval csókoloztam. Nem bántam meg. Elmodnjam neki?

Figyelt kérdés
Élni akartam, 8 hónapja együtt vagyunk itthon sose csaltam meg. És szeretm is nagyon. Csak egyedül az nem tetezsik benne,hogy nem a legjobbképűbb pasi, de szeretem!. Úgy mentünk Siófokra barátőimmel, hogy pasizunk orrba szájba, de nem jelent nekünk ez smemit. (semmi érezlmi alapon) Csak,hoyg kicsit éljünk kötöttségek nélkül. Végül 4 nap alatt 6 fiúval csókolóztam, nem bántam meg, mert olyan szabdságérzésem volt,hoyg ez kellett!! Itthon nem fogom megcsalni soha!Nincs nagyon lelkiismeretfurdalásom sem, mert nem érezelmi alapon csináltam igy nem érzem megcsalásnak sem. elmondjama barátomnak?Voltatok már így?
2011. júl. 18. 12:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd nem csaltad volna meg. Ráadásul, hatszor. Asszem az ilyenre mondják, hogy hülyepics@. Persze most meg fogsz sértődni, hogy mindenki leribiz, pedig te nem is az vagy, mert mért lennél, csak hatszor csaltad meg a barátod. Tényleg nem vagy az. :)
2011. júl. 18. 12:36
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig, hogy a barátod állna eléd hasonló sztorival, hogyan esne. Képzeld el, hogy 5 nap alatt 8 másik lánnyal smárol. Képzeld el, ahogy csinálja ismeretlenekkel. Ha egy kicsit sem esik ez neked rosszul, akkor nem szereted szerelemmel. Ha meg rosszul esik, képzeld el, milyen fájdalmat okozol neki. Előbb-utóbb ki fog derülni, ez egy ilyen bicikli.

Szerintem bárhogy döntesz, szét fogtok menni.

23/33 anonim ***** válasza:
85%

Élni akartál? Értem... tehát egyesek számára az élet azt jelenti, hogy minél több emberrel kerüljön intim viszonyba. Nem semmi. Jól elkurvult ez a világ...

22/L

24/33 anonim ***** válasza:
82%
te hülye k*rva! mondd el neki, mert nem érdemled meg te utolsó senkiházi lotyó! már csak az is gáz hogy 4 nap alatt 6 fiú, nem hogy mind ezt a szerető barátod mellett! kösd föl magad
2011. júl. 18. 12:38
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Te nem szereted a barátod... ez teljesen biztos.

1. Ha szeretnéd, tisztelnéd annyira, hogy ne tegyél meg vele ilyet.

2. Ha szeretnéd, nem akartál volna pasizni. Főleg nem orrba-szájba.

3. Ha szeretnéd, ez a nyaralás nem szabadság-, hanem szégyenérzetet nyújtott volna.

4. Ha szeretnéd, nem mondanád, hogy nem jóképű, hiszen akkor ő lenne neked a világ legjóképűbb pasija.

Mindenki jobban jár, ha elmondod neki...

2011. júl. 18. 12:39
 26/33 anonim ***** válasza:

igaza van előttem szólüknak

mondd el neki az egészet

És te is engedd meg neki h ezt csinálja..

Csókolózzon más lányokkal, meg arra is hatalmazd fel, h a te külsődet kritizálja..

Majd meglátjuk kibírja-e ezt a próbát a kapcsolat.

2011. júl. 18. 12:40
 27/33 anonim ***** válasza:
*szólóknak
2011. júl. 18. 12:41
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
am olyan fura, h most ha ezt egy fiú írta volna akk a sok feminista jönne h hát mien egy uolsó senki vagy, itt meg a lányok többsége azt modnaj h nem mondd el! hát ezek a lányok kössék fel magukat, remélem a pasijuk a hátuk mögött megcsalja őket és "amiről nem tud nem is fáj" neki elven ahogy itt többen mondták neki se fájjon, majd csak ha megtudja...
2011. júl. 18. 12:43
 29/33 anonim válasza:
100%

Szerinted ez nem megcsalás?:D

Szánalmas vagy..ink.ribanc..

2011. júl. 18. 12:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Hát ha ezek után nem vet véget a dolognak akkor nagyon gáz a csávód. Én esetemben ez úgy nézne ki, hogy összekötözve egy gödör mélyén feküdnék megverve, elvágott torokkal.. De így jár az aki maffiózót csal meg.. :D Bár nekem eszembe nem jutna ilyesmit tenni. Szép egy krva vagy kislány, mondhatom! :)
2011. júl. 18. 13:11
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!