Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom (8hó) Barátnős siófoki nyaralás
volt.6 fiúval csókoloztam. Nem bántam meg. Elmodnjam
neki?
Figyelt kérdés
Élni akartam, 8 hónapja együtt vagyunk itthon sose csaltam meg. És szeretm is nagyon. Csak egyedül az nem tetezsik benne,hogy nem a legjobbképűbb pasi, de szeretem!. Úgy mentünk Siófokra barátőimmel, hogy pasizunk orrba szájba, de nem jelent nekünk ez smemit. (semmi érezlmi alapon) Csak,hoyg kicsit éljünk kötöttségek nélkül. Végül 4 nap alatt 6 fiúval csókolóztam, nem bántam meg, mert olyan szabdságérzésem volt,hoyg ez kellett!! Itthon nem fogom megcsalni soha!Nincs nagyon lelkiismeretfurdalásom sem, mert nem érezelmi alapon csináltam igy nem érzem megcsalásnak sem. elmondjama barátomnak?Voltatok már így?
"egyedül az nem tetezsik benne,hogy nem a legjobbképűbb pasi" Ez mi a f@sz?:D Akkor minek vagy vele? Netán olyan gazdag, h tudta fizetni a Siófoki nyaralásod? Akkor meg remélem, h ő ugyan ezt tette itthon, mert az ilyenek megérdemelnék, mint te.
2011. júl. 18. 12:17
2/33 anonim válasza:
Ne.
3/33 anonim válasza:
ha azt szeretnéd,h vége legyen, akkor mondd el neki... de ha szereted a pasidat, akkor ne tudja meg... hidd el.. jobb a béke...
4/33 anonim válasza:
hát te mekkora lóf@sz pics@ vagy....
ez MEGCSALÁS. az tök mind1 h otthon v nem otthon 2 fiúval v 4 fiúval 3 nap v 4 nap, érzelmi alapon v sem, ez akk is megcsalás. legalább lenne lelkiismeret furdalásod. nem is szereted akk a barátod. ilyenekre mondják h ribanc.
2011. júl. 18. 12:18
5/33 anonim válasza:
Minden esetre ne hangoztasd,hogy nem bántad meg! Egyébént a legokosabb az lenne,ha szakínál vele és valaki olyat keresnél,akit szeretsz!
6/33 anonim válasza:
Pedig pont azért a legnagyobb megcsalás, mert nem érzelmi alapon volt!!! Mond el neki te k****! Tedd meg neki azt, hogy nem veszed hülyére!
7/33 anonim válasza:
én megértelek.. de el kell mondanod a baratodnak, ne rabold az idejét.. :S
8/33 anonim válasza:
neked hogy esne ha ő ilyet tenne
ebbe gondolj bele
amúgy hiába mondogatod h szereted meg h otthon nem csalnád meg..
ezzel magadat nyugtatod..
ha 30 év után vágynál szabadságra, megérteném, de 8 hónap?
nézz picit magadba, nem vagy szerelmes...
ráadásul nem 1 pasival csókolóztál hanem egyenesen 6-tal!!! Előre eltervezetten...
Nem ítélkezem feletted, komolyan, de gondold át, h érdemes-e folytatni ezt a kapcsolatot...
2011. júl. 18. 12:19
9/33 anonim válasza:
Úgy is kiderül. Nem nehéz lebukni csak a hülye nem jön rá.
2011. júl. 18. 12:19
10/33 anonim válasza:
Le nem feküdtél senkivel, akkor nem csaltad meg ...
Egyébként ne mond el, mert biztos zavarná - mint mindenkit -, amiről nem tud az nem fáj! Bár ha a barátnőid tudnak róla, akkor úgyis kiderül, amit két ember tud az már nem titok ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!