Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért állnak ehhez így az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állnak ehhez így az emberek nagy része?

Figyelt kérdés

Nem értem azt,hogyha egy lány lefexik 25 évesen 5-6 pasival,akkor a lányt egyböl lelotyózzák,és elitélik,de ha 1 csávó fexik le 25 évesen 5-6 lánnyal,akkor az menő?

Ha egy lánynak van egy pasija,és megcsalja 1x(elég szemét dolog)akkor a lány 1 szemét?ha megcsalja 10x akkor egy lotyó?ha megcsalja 50x akkor egy R..... B... K.... .... .......

Ha egy csávónak van 1 csaja és megcsalja 1x(szintén szemét dolog)akkor menő?ha megcsalja 10x nagyon menő?ha megcsalja 50x akkor isten?

Így esik le a dolog,hogyha a csávó lép félre,akkor az elnézhető,de ha a csaj akkor az egy .... ........ ....?

2011. júl. 18. 01:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
a kulcs amisok zárat nyit király kulcs de egy zár ami minden kulcsnak nyilik nagyon szar zár de örülnék ha a komentelők akik ezt irták ők az életől kapnának egy ehez haszonlót(persze ott ők a zár helyébben vannak) és ennyi és ose legyen csajuk neaggódjatok már nemhiszem el hogy még az őskorban vagyunk vagy hol emberek nemhiszem el hogy még mindig ilyen hülye felfogása van a legtöbb férfinak....szerencsére már a kommentelők között találtam olyat aki már a mai társadalomhoz sokkal inkább odaillő a többi meg mennyen vissza és szórakozzanak néhány neandervölgyivel....mert oda valók és ezt egy 18as férfi mondja neketek nemis csak egy nő de tisztázom hogy ha nő mondaná se lenne lejebbvaló fogalom sőt tán még egy fokkal jobban sértő rátok..
2011. júl. 18. 02:13
 12/23 anonim ***** válasza:

miért kell az ilyen buta véleményekre adni mindig? az számít amit te és a párod gondoltok és semmi más, ennyi...

én személy szerint ugyanúgy lenézem pasiban és csajban is azt aki fűvel fával..., innentől kezdve meg más véleménye nem érdekel, nem fogja tudni megváltoztatni ezen véleményem senki...

25/F

2011. júl. 18. 02:25
 13/23 anonim ***** válasza:

Személy szerint nem gondolom, hogy k*rvának tartja a világ azokat a nőket, akik 25 évesen lefeküdtek már 6 faszival... bár, ha így lenne, akkor azt kellene mondanom, hogy egy cipőben járunk, csajszi, én is 25 vagyok és 6-nál kicsivel több pasival feküdtem le. Lehet, hogy ribinek tartanak, akik tudják, de tudod mit?! LESZ*ROM! A faszik tömött sorokban koslatnak utánam és könyörögnek, hogy "adjak egy esélyt a kapcsolatunknak"! Tudod miért?! Mert nem hisztizek, nem rivázok, nem kérek számon semmit, nem sértődözök, ha bajom van, akkor megmondom (többek között erre használom a számat - jól! XD ), értek a focihoz, a kézilabdához, a kosárlabdához és a teniszhez (és szeretem is nézni), méltó ellenfél vagyok Counter-ben és dupla annyit tudok inni, mint ők, ha pedig szexről van szó, akkor nincsenek tabuk előttem (skorpió vagyok, nem tehetek róla), ráadásul senki nem tart rondának! Ezek a dolgok százszor többet érnek a tapasztalataim szerint, mint az, hogy előttük hány pasival feküdtem le!

Megcsalni még nem csaltam meg senkit, hacsak egyetlen csók nem számít annak, de azt is elmondtam másnap az akkori pasimnak, akit 6 hónappal később én raktam ki. Tanulságos, hogy utána még egy évig, ha találkoztunk, elnézést kért a viselkedéséért és könyörgött, hogy menjek vissza hozzá! A srác pedig, akivel "megcsaltam" (a megcsalás estéjén találkoztunk először), egy fél évig járt utánam, hogy "próbáljuk meg együtt"! Azóta kedves barátom lett és már ő viccelődik rajta, hogy milyen későn esett le neki, hogy lesz*rom! XD

Egyszóval szerintem önmenedzselés kérdése, hogy az ember ribi lesz, vagy ász arc! :D (De nyilván nem kell nagydobra verni, hogy hány faszi volt az ember életében! :) )

2011. júl. 18. 02:29
 14/23 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már ezt a záras kulcsos dolgot! Ez az egyik legprimitívebb megnyilvánulás amit itt férfi tehet, és lám mégis van két s€ggfej is aki ezzel indított, és akkor még a második lapot meg sem néztem!

1. A nőket aki le k... r... és más jelzőkkel illeti az nem érdemel nőt mert nem tiszteli a nőket! Annak inkább száradjon le!

2. F@szság hogy ezt a nőknek kell kordában tartani! Ezek szerint a férfiak nem többek mint a szőnyegre sz@ró kutyák akiket nem kell beengedni a házba! Merthogy maguktól nincs annyi eszük hogy nem szabad! Ezt kikérem magamnak!

3. A nők bár nagyon értékesek és sokszor mindennél többet érnek, nem használati tárgyak hogy az értéküket a használtságuk alapján mérjék! Aki ezt teszi az emberileg egy nulla a szememben, legyen nő vagy férfi!

4. A szexuális szabadság mindenkinek jár a hűség viszont más lapra tartozik. A hűtlenség nagyon ronda dolog, de elhanyagolni a partner igényeit és önző módon nem megadni neki amire vágyik szintén az!

5. A szexualitást manapság az irigység hatja át mert a férfiak inkább megvetik a nőt ha más dugja meg és nem ők, minthogy elfogadják, hogy nem az ő kényük-kedvük szerint éli életét! A ribancozók pedig álszent felsőbbrendűsködő idióták, akik ugyanazt érzik és ugyanarra vágynak! Ha férfiak akkor meg is teszik, ha nők akkor meg aszisztálnak ehhez a buta világnézethez! Ennyi!

28F voltam ha valaki feltételezné hogy ilyent csak egy nő írhat!

2011. júl. 18. 09:04
 15/23 anonim ***** válasza:

"1. A nőket aki le k... r... és más jelzőkkel illeti az nem érdemel nőt mert nem tiszteli a nőket! Annak inkább száradjon le!"

És amelyik nő a pasikat ledisznózza meg nem érdemel férfit? Nem értem ezt a logikát. Oké én is néha élek azzal a naív elképzelésemmel hogy a nők szentek angyalok, hiába tapasztaltam már hogy a nők nagyon gonoszak kegyetlenek tudnak lenni. Rosszabbak néha mint a férfiak. Azért ne védjük már őket ennyire.

"4. A szexuális szabadság mindenkinek jár a hűség viszont más lapra tartozik. A hűtlenség nagyon ronda dolog, de elhanyagolni a partner igényeit és önző módon nem megadni neki amire vágyik szintén az!"

Ezzel viszont 100%-ban egyetértek.

2011. júl. 18. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:29:

ugyan ribanc nem vagy, de ász arc se az tuti, amit leírtál az a pasijaidat jellemzi, nem pedig téged... (igaz, őket nem túl pozitívan... :) )

25/F

2011. júl. 18. 16:42
 17/23 anonim ***** válasza:

16:42

Lehet, hogy nem az jött le a hozzászólásomból, amit én akartam kidomborítani, de én egy szóval sem mondtam, hogy attól tartanak jó fejnek, amit a megcsalásról írtam, hanem az előzőek miatt! Folyton vidám vagyok, nem csak, hogy benne vagyok minden állatságban, hanem egyenesen én vagyok az értelmi szerző, sőt, percenként gyakorlom az öniróniát, mert nagyon is tisztában vagyok a hibáimmal (nem is fikázok egy csajt sem, sőt, készséggel, magamtól elismerem az erényeiket, még akkor is, ha jobbak bizonyos téren, mint én) és mások emiatt szeretik a társaságomat! Nyilván nem minden velem egyidős, vagy nálam idősebb szeretne engem megcsípni, sőt, az emberek többsége két nap után sokkot kapna, de igen kevés embernek volt szerencséje megtapasztalni ezt, szóval marad az édes tudatlanság számukra! XD

Abban meg igazad van, hogy ez a srácokat minősíti! XD Ezért nem is járok egyikkel sem! :D

De ahogy az egyik kedves ismerősöm mondta volt:

"A sorozatos monogámia a modern poligámia!"

Én ezért nem kezdek kapcsolatot olyannal, akinek csak max egy-két hónapot adnék! :)

Sajnálom, ha az előbb félreérthető voltam, remélem, már jobban sikerült megfogalmaznom (és nem tartasz már olyan önteltnek, mint eddig, mert tényleg nem vagyok az)! :)

2011. júl. 18. 18:19
 18/23 anonim ***** válasza:

én is az "előzőek miatt"-ra írtam azt amit, és azok miatt tűnsz önteltnek, illetve emiatt van hogy azok a srácok magukat minősítik és nem téged :)

én voltam inkább félreérthető, meg eléggé off is a dolog, szóval nem is terhelném ezzel tovább a kérdést, ha akarod folytathatjuk privátban, de ide ez nem való :)

25/F

2011. júl. 18. 23:53
 19/23 anonim ***** válasza:

tegnap 10:27

Amit leírtál azok emberi hibák, és nem nemi okai vannak! Hacsak nem annyi, amennyi a férfiak és a társadalom hibája, ugyanis a nőket rákényszerítik az alaktomos sunyi hadviselésre és a szemétségekre. A szemtől szembe támadásnál főleg, ha szexuális vonzata is van a dolognak a nőknek a közfelfogás eléggé kevés jogot tulajdonít, de annál több elvárás van velük szemben, így kialakul bennük az a fajta rossz tulajdonság, ami alap szinten minden emberben megvan!

A férfiak disznósága a perverzitásukat jelenti és közel sem olyan pejoratív és lenéző jelző mint pl a ribanc!

Minden nőnek kijár az ártatlanság véleleme, és az elfogadás, a megértés a szexuális életüket illetően, főleg, hogy ez férfiak ügyében teljesen legálisnak tekintett! Ezt jelenti a tisztelet! Azt hogy minimum azonos mércét alkalmazunk, és lenézés helyett megbecsülést adunk, ha olyasvalamit kapunk tőlük, amiért annyira epekedünk!!!

28F

2011. júl. 19. 21:00
 20/23 anonim ***** válasza:
utolsó, azt hiszem, tudom, h ki vagy, és kérlek, irj már fb-n.. üdv, Szöszi
2011. júl. 20. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!