Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állnak ehhez így az emberek nagy része?
Nem értem azt,hogyha egy lány lefexik 25 évesen 5-6 pasival,akkor a lányt egyböl lelotyózzák,és elitélik,de ha 1 csávó fexik le 25 évesen 5-6 lánnyal,akkor az menő?
Ha egy lánynak van egy pasija,és megcsalja 1x(elég szemét dolog)akkor a lány 1 szemét?ha megcsalja 10x akkor egy lotyó?ha megcsalja 50x akkor egy R..... B... K.... .... .......
Ha egy csávónak van 1 csaja és megcsalja 1x(szintén szemét dolog)akkor menő?ha megcsalja 10x nagyon menő?ha megcsalja 50x akkor isten?
Így esik le a dolog,hogyha a csávó lép félre,akkor az elnézhető,de ha a csaj akkor az egy .... ........ ....?
A kulcs ami sok zárat nyit az egy király kulcs.
A zár, amit egy csomó kulcs nyit az egy szar zár.
1. válaszoló
Tehát te akkor a nőket egy szar zárnak gondolod?
Mindkettő nemtől szemét dolog.
Viszont egy lánytól még csúnyább.
Neki kellene családcentrikusnak lenni,akik gyerekeket akar,egy férfit aki szereti stb..
Anno is,ha egy nőről kiderült,hogy folyamatosan r.banckodik még máglyára is küldték..
ez így van, így is marad...nem lehet változtatni, mert sajnos mindig számít, hogy mit mondanak a körülötted levők (ez erről szól és van aki ezt tagadja), ha megtörténik és kiderül max megbeszélik, szakítanak vagy nem...
a szüzesség elvesztése még mindig értékesebb, mint az, hogy a farok mit csinál (tessék jól érteni).
Azért mert a nőknél a megcsalás 99%ban érzelmi megcsalás is,árulás minden szinten,
míg a férfiaknál a megcsalás csak sima ürítés érzelmek nélkül.
Na ácsi !!
Ezt ki gondolja így ??
Én például alapból elitélem ezt az egésszet !!
Sőt Ez a zár ide oda , meg mesterkulcs, a sülyeztőbevele ! Ez mind csak maszlag, hogy leplezvel legyen a dolog !
Mondjuk ez igaz, hgy ha 1 kulcs sok zárat nyit kompact, meg az a zár amit mindne kulcs kinyit az tré !
De könyörgöm MI emberek vagyunk, érzésekkel, meg érzelmekkel! Nem élettelen alúminium darabok.
Egyszóval : Én nem itélek el senkit és semmit. De azt a hűtlenséget nem tudom tolerálni semeik félről sem.
Ameik pasi meg megcsalja a párját 1*-10-50- stb... Az Szerintem Szánalmas és gusztustalan !!
Nem menő, hanem hányinger !!
Na ez a Véleményem !!
Mondjuk az talán benne lehet ebben a Globális nézőpontban, hogy a Nőbe hatolnak be, ergó hogy szét dobja e magát az rajta áll alegjobban!
LÉnyeg alényeg Én nem Látom így ahogy akérdésben leírtad !!
Jómagam 19-es Kan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!