Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem hogy a zuhany alatt maszturbál a férjem?
5 hónapja szültem van rejtam 10 kg felesleg, de a sexe ÉN jobban kívánom a szülés óta. Ő azt mondja nincs igénye rá olyan sokszor. (havi 1 alkalommal vagyunk együtt) pedig én nyaggatom emiatt de NEM.
Szóval mégis van igénye csak nem Velem?
Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott? Ha igen hogyan?
30/n férj 32
Voltam hasonló helyzetben, igaz én a kétgyerekes anyuka szeretője voltam. Húú az a csaj nagyon szeretett kefélni!
Amúgy a férfiak onanizálnak, és csak a nők maszturbálnak!
Szerintem a terhesség miatt nem vagy olyan vonzó neki. Ez egy beteg helyzet ami orvoslásra szorul! Családterápia vagy keress pótlást! Szerintem kamu hogy havi 1 !!!!!
Vagy a gyerek miatt már nem olyan szabad az élet, vagy te változtál át nőből anyává!!!.....
A havi egy alkalom nem kamu. Hidd el ezért vagyok elkeseredve, mert Én többre vágyom amit nem kapok meg azt Én (is) magaamnak oldom meg. De egy házasságban nem normális hogy mind a két fél önkielégít, holott a vágy ezekszerint meglenne. És nyilván magamban keresem a hibát!
Az való igaz hogy van még rajtam felesleg, de nem hanyagolom el magam, a fogyáson 2 hónapja rajta vagyok (testkezelés, torna, diéta), nem akarok így maradni.
Egy férfi tényleg ennyire meg tud változni szülés után????
ma 06:54
Az a kamu hogy csak havi 1x akarja!
Házasságban is normális az önkielégítés, de nem pótlásra!
Amelyik férfinek nem szexi egy terhes nő, az igen, meg tud változni! Én szexinek és vonzónak találom a terhes nőket is! Nálam, biztos nem lenne probléma, de vannak sokan akiknek fóbiái vannak.
Amúgy meg a gyerek átnevel téged is! Észre sem veszed és már meg sem fogod a farkát amikor hozzád simul, nem is csókolóztok annyit. A szád bébikajával van tele és a szexet napirendi ponttá teszed a gyerek lefektetése után! Nem nap közben! Semmi spontaneitás, semmi kaphatóság, mert annyira leköt a gyerek és a házimunka.
ma 18:56
Ha jobban meggondolom én is megdugnám, mert az én barátnőm is koplaltat engem. :D
28F
meghíztál,és ez zavarhatja pl. a gyerek alszik éjszaka nyugodtan? mert ha nem,akkor az is zavarhatja. a gyerek külön szobában van? sok minden lehet,de én nem hiszem h megcsalna,vannak olyan férfiak akik nehezen állnak át arra,h most már 3-an vagytok. általában fordítva szokott lenni,anyuka nem akarja,apuka meg igen. lehet h neki sok h folyton rámászol, ezt csak ő tudhatja. valahogy próbálj belőle őszinte válaszokat kicsikarni,bár én-és ezt ne vedd bántásnak-biztosan nem hoztam volna fel ezt a témát-mármint h megláttad h maszturbál- mert ettől még szarabb lett a helyzet. inkább hagy ni kellett volna szó nélkül a dolgot,és maximum azt megkérdezni h miért nem szeretkezik veled,mondja meg őszintén mi bántja.
amikor a fiunk megszületett,én is a hálóba tettem a kiságyat. hiába aludt jól,csak ott volt. nálunk is voltak gondok,a férjem inkább hozzám se ért,mert úgyis meghallja a gyerek,úgyis felébred,meg milyen már úgy szexelni stb. amikor ezeket elmondta szépen áttettem a kicsit 2hónaposan a saját szobájába. rendbe is jött minden
fogalom zavarod van kedves onanizáló!
az onanizálás nem önkielégítés hanem megszakított közösülés! olvass utána a bibliában mi a sztori!
Pont hogy neked van fogalomzavarod, de legalább ne hangoztatnád! A Bibliából minek néznék meg bármi ilyent? Értelmező szótár is van a könyvei között? Mert szerintem nincs!
Az onanizálás mai fogalom, így a Bibliában nem eshet róla szó, bármennyire is kapcsolódik a szó értelmezésének története a bibliai történethez!
Különben is az eredet egy dolog, a szó jelentése pedig egy másik! Okostojás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!