Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észrevettem hogy a zuhany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem hogy a zuhany alatt maszturbál a férjem?

Figyelt kérdés

5 hónapja szültem van rejtam 10 kg felesleg, de a sexe ÉN jobban kívánom a szülés óta. Ő azt mondja nincs igénye rá olyan sokszor. (havi 1 alkalommal vagyunk együtt) pedig én nyaggatom emiatt de NEM.

Szóval mégis van igénye csak nem Velem?

Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott? Ha igen hogyan?

30/n férj 32

2011. júl. 17. 22:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
16%
Na és had csinálja!Mit zavar?Neked is volt biztos hogy benyultál a bugyikádba.:)
2011. júl. 17. 22:32
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Első! nem az a baj, h egyedül csinálja. Az a baj, h a nővel nem akarja.
2011. júl. 17. 22:34
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
ha őszinte a kapcsolatotok, (ha nem, küzdj érte), kérdezz rá bátran. Lehet, h Téged is kíván, csak most vmiért a maszturbálás izgatja. Sok sikert!
2011. júl. 17. 22:34
 4/28 anonim ***** válasza:
88%

A maszturbálás és a szex igény közé nagy hiba egyenlőségjelet tenni.

Van hogy én sem kívánom a szexet, de egészségügyi okokból ürítek egyet, és ennyi.

Pasiknál a maszturbálás 98% ban személytelen, nem kötődik senkihez, csupán egy ösztön semmi több.

Ürítés után letisztul a gondolkodás, felszabadul az agy megnyugszik az idegrendszer, és még sorolhatnám.

29/F

2011. júl. 17. 22:35
 5/28 anonim ***** válasza:
70%

+10kg. egy síró baba. 2 csöpögő cici. ez nem minden férfinak szexis. fogyj le,ne szoptass előtte,legyél attól még ápolt h babázol,és nem lesz gond. a maszturbálásért pedig ne haragudj

33éves anyuka

6/28 anonim válasza:
84%
Segíts neki.
 7/28 anonim ***** válasza:
41%
Apás szülés volt? Mert a férjek gyakran elveszítik az érdeklődésüket a feleség iránt, ha látják "úgy". Amit nem is csodálok, betiltanám az apás szülést, undorító lehet férfi szemmel.
 8/28 anonim válasza:
100%
ez teljesen normális masztizzatok közösen máskor győzd meg!
2011. júl. 17. 22:37
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem hiszik el, hogy a szex, és a maszturbáció 2 külön tészta. Mind a kettőre szükség van, férfiaknak pláne. Nyugi, abszolút nem arról van szó, h nem kellesz neki, vagy hogy nem te kellesz neki, csak erre is van igénye. :)

27/F

2011. júl. 17. 22:37
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem volt apás szülés pont emiatt nem akartam, féltem hogy utána válás lesz a vége.......! Egyébként Én is azt mondom nem férfinak való a szülés. Egyébként már nem szoptatok 2 hónapja. És nincs bajom a maszturbálással, megértem elfogadom, de ha ÉN kielégítetlen vagyok akkor Ő miét magának csinálja? Velem pedig nem foglalkozik. Én így szintén magamnak vagyok kénytelen megoldani.

De most hogy rajta kaptam, nagyon csalódott lettem, ha egészségügyi könnyítés volt ha nem!!! Tele lettem kérdésekkel, amit fel tettem neki is de éerzem hogy nem kaptam egyenes válaszokat.

2011. júl. 17. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!