23 éves pasi vagyok, egy ideje észrevettem, hogy zuhany után annyira száraz lesz az arcbőröm, hogy szinte érzem hogy húzódik. Száraz a bőröm? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A homlokomnál illetve a halántékomnál pedig kicsit "hámlik" is a bőröm, amit ha krémezek, akkor semmi gond, de jobb lenne megelőzni.2008. máj. 3. 14:48
1/4 anonim válasza:
Hát ebből bizony úgy tűnik, hogy száraz a bőröd. Ha akkor nincs gond, amikor krémezed, akkor ez rá a megoldás. Nagyon jó készítményeket lehet kapni kifejezetten férfiaknak valót.
2/4 anonim válasza:
Bátyám az avonból szokott rendelni férfiaknak arclemosót meg hozzá való hidratáló krémet dirket férfiaknak.
Bekened este fürdés után, jó puha lesz, és egész másnap jobb érzés lesz ;)
még mielőtt megkérdeznéd, nem ciki, pasinak krémeznie magát ! :)
3/4 anonim válasza:
rendelj valamit amitol nem lesz szaraz a borod.vagy menj el egy orvoshoz.o megmondja mit tegyel milyen kremet hasznalj.vagy egyaltalan mitol van.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is az a megoldás ha kened, valamijen hidratáló krémmel, az én páromnál is ez van, de szerinte ciki, és én szoktam neki kenegetni, mert nagyon nem jó a bőrnek ha ki van száradva, mostmár kezdi megszokni, néha ő szól hogy kenjem be. Persze vannak kifejezetten pasiknak való krémek is, vagy avon vagy oriflame amiből rendelhetsz, vagy menj el rossmann, dm üzletve, vagy valamelyik bevásárló központba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!