Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem hogy a zuhany alatt maszturbál a férjem?
5 hónapja szültem van rejtam 10 kg felesleg, de a sexe ÉN jobban kívánom a szülés óta. Ő azt mondja nincs igénye rá olyan sokszor. (havi 1 alkalommal vagyunk együtt) pedig én nyaggatom emiatt de NEM.
Szóval mégis van igénye csak nem Velem?
Volt valaki hasonló helyzetben? Megoldódott? Ha igen hogyan?
30/n férj 32
Kérdező!
Lehetőleg a férfi válaszadók válaszaira adj, mert a nők többsége köztük te is iszonyú hülyeségeket képesek összehozni ilyen kérdéseknél.
Hidd el semmi köze az egésznek ahhoz hogy anya vagy, és nem az van, hogy nem kíván, előbb játszik az a dologban, hogy nem mer, vagy tekintettel van rád meg a gyerekre, vagy vigyázni óvni akar.
Pasiként nehéz egyszerre a gyerekre is fókuszálni meg a feleségre is mint nő. Szóval mostmár megoszlika figyelme, ne bszogasd, hagyd békén, majd megdug ha akar nyugi!
A válasz megírásának időpontja: ma 22:42
Hát ez kész...:D:D
Végülis igaz!:)
Igen, francialecke + néha tedd szóvá ha nem vesz neked virágot :)
Továbbá követeld meg a rendszeres esti hátmaszírozást, és gyakran nyúlkálj a paplan alatt a farka után ;)
Aztán ne felejtsd el megtanítani pelenkázni se!!!!
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:00
Azért ne nézd már ki egy pasiból, aki 9 hónapot végigaszisztált, hogy majd simán ágybamegy egy másik nővel a pár hónapos gyereke meg a felesége mellett..
Hidd el kérdező, a férjed meg van zavarodva egy kicsit mert most ketten lettetek, és nem igazodik ki a szerepek között.
Ne vádold, hanem inkább játsz a farkával, és követeld meg a törödést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!