Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugjak egy jellemtelen csajjal akiben nem látok semmi különöset? A helyemben mit lépnétek?
egyáltalán nem szeretem ,de megdugnám
meg most nemtom hogy lesz e más jelölt dugásra. aztán jó lenne egyet szexelni,mit gondoltok, még szűz vagyok,de már unom :D
ne rólam alkossatok véleményt mert nem ismertek:D,de úgy mégis mit lépnétek a helyemben
18f
egy f@sz@ este után mikor már azt hittem hogy megin keresni fog és rámír hogy találkozzunk. pár nappal később közli velem FACEBOOKon hogy ő most nem akar járni senkivel(de úgy hogy az estét követően facebookon chaten teljesen normálisnak tűnt)
erre irok neki hogy mekkora szánalom ez a csaj hogy csak facebookon tudja közölni velem.erre írja hogy akkor beszéljük meg személyesenxD. ez már nekem annyira béna, hogy nem méltatom őt még egy találkára.
sztem állatira túlreagáltad a dolgot
semmi rosszat nem tett a csaj
csaj koppantál egyet és egyszerűen besértődtél
a hiúságodat bántja..
sztem ő korrekt volt veled
teljesen értelek titeket srácok. de még mindig nem tudom elfelejteni pedig csak 2x találkoztunk:S nem értem én sem miért vagyok ilyen béna:(
az nagyon bosszant hogy egyértelmű jelét adta annak hogy érdeklődik irántam, hogyan változhat meg ilyen hamar valakinek a véleménye:S ?.próbálok nem gondolni rá, de ha egyedül vagyok, az első gondolatom ez lesz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!