Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugjak egy jellemtelen csajjal akiben nem látok semmi különöset? A helyemben mit lépnétek?
egyáltalán nem szeretem ,de megdugnám
meg most nemtom hogy lesz e más jelölt dugásra. aztán jó lenne egyet szexelni,mit gondoltok, még szűz vagyok,de már unom :D
ne rólam alkossatok véleményt mert nem ismertek:D,de úgy mégis mit lépnétek a helyemben
18f
ha végeztél vele elküldheted kölcsönbe XD k ez gyökér volt :D
19F
:D annyira nem vagyok szemét hogy képet felrakjak .meg amúgy se vagyok az. ő sokkal p.csfejebb volt velemxD
áh oks majd lehet "akció" után irok még vmit
1 kis hangulat zene a nagy eseményre XD
v : rózsaszín pitbull magyar pina :D
19F
"rájöttem h egy ribanc. én nem lennék sosem olyan aki kihasználja a másikat."
Mert mindenkivel dug, csak veled nem? :) Ha majd veled is, akkor nem lesz jellemtelen, vagy nem lesz ribanc? És ha csak úgy unalomból dugsz vele, akkor te nem használod ki? És akkor te nem vagy jellemtelen? És dugnál te is fűvel-fával, csak már lehetne? Akkor te nem vagy ribanc?
attól még ribi lesz és jellemtelen :D nem azért ribi mert vele nem dug :)
a qrva az aki mindenkivel le fekszik a hülye qrva meg az aki mindenkivel csak velem nem :D na ő csak qrva :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!