Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dugjak egy jellemtelen csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dugjak egy jellemtelen csajjal akiben nem látok semmi különöset? A helyemben mit lépnétek?

Figyelt kérdés

egyáltalán nem szeretem ,de megdugnám

meg most nemtom hogy lesz e más jelölt dugásra. aztán jó lenne egyet szexelni,mit gondoltok, még szűz vagyok,de már unom :D

ne rólam alkossatok véleményt mert nem ismertek:D,de úgy mégis mit lépnétek a helyemben

18f

2011. júl. 17. 13:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
ilyen hülye kérdést hogy lehet feltenni? főleg egy fiú, úúúristen. a válasz HÁT PERSZE TE BUTUSKA
2011. júl. 17. 13:38
 12/39 anonim ***** válasza:
én azért kíváncsi lennék a csajra :D kíváncsivá tettél :D képet gondolom nem akarsz küldeni privátba? :D
2011. júl. 17. 13:38
 13/39 anonim ***** válasza:

ha végeztél vele elküldheted kölcsönbe XD k ez gyökér volt :D

19F

2011. júl. 17. 13:40
 14/39 A kérdező kommentje:

:D annyira nem vagyok szemét hogy képet felrakjak .meg amúgy se vagyok az. ő sokkal p.csfejebb volt velemxD

áh oks majd lehet "akció" után irok még vmit

2011. júl. 17. 13:41
 15/39 anonim ***** válasza:
2011. júl. 17. 13:42
 16/39 anonim ***** válasza:

1 kis hangulat zene a nagy eseményre XD

v : rózsaszín pitbull magyar pina :D

19F

2011. júl. 17. 13:42
 17/39 anonim ***** válasza:

"rájöttem h egy ribanc. én nem lennék sosem olyan aki kihasználja a másikat."

Mert mindenkivel dug, csak veled nem? :) Ha majd veled is, akkor nem lesz jellemtelen, vagy nem lesz ribanc? És ha csak úgy unalomból dugsz vele, akkor te nem használod ki? És akkor te nem vagy jellemtelen? És dugnál te is fűvel-fával, csak már lehetne? Akkor te nem vagy ribanc?

2011. júl. 17. 13:43
 18/39 anonim ***** válasza:
Ne dugj vele. Ne add alább egy szintnél.
2011. júl. 17. 13:43
 19/39 A kérdező kommentje:
van lelkiismeretem .de egy ilyen bűnt még csak elvisel:S
2011. júl. 17. 13:45
 20/39 anonim ***** válasza:

attól még ribi lesz és jellemtelen :D nem azért ribi mert vele nem dug :)

a qrva az aki mindenkivel le fekszik a hülye qrva meg az aki mindenkivel csak velem nem :D na ő csak qrva :D

19F

2011. júl. 17. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!