Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugjak egy jellemtelen csajjal akiben nem látok semmi különöset? A helyemben mit lépnétek?
egyáltalán nem szeretem ,de megdugnám
meg most nemtom hogy lesz e más jelölt dugásra. aztán jó lenne egyet szexelni,mit gondoltok, még szűz vagyok,de már unom :D
ne rólam alkossatok véleményt mert nem ismertek:D,de úgy mégis mit lépnétek a helyemben
18f
én hanyagolnám.
keresnék olyan r.bit, aki legalább kedves :)
mondanám h... de biztos az ország másik végében laksz *-*
20/L
nah :D nesze neked XD én is ki írok már 1 ilyen kérdést fene se gondolta volna h jön 1 ilyen válasz :D
am létezik kedves ribi ?:D mutass 1et olyat még nem láttam :)
19F
"van lelkiismeretem .de egy ilyen bűnt még csak elvisel:S"
Te sem vagy jobb, mint ha a Deáknéra rámásznál :)
Szerintem az elsőt jobb szerelemből megtenni, bár összehasonlítási alapom nincs, nekem is csak egyszer volt első, hogy utána mit bír a lelkiismereted az már más kérdés.
19f
Ez attól függ, hogy szeretnéd az elsőt.
Ha neked annyira nem fontos, kivel, csak túl akarsz esni rajta és kíváncsi vagy, akkor tedd meg.
A barátom sokszor megtehette volna, de várt, így én voltam az első neki, és az nagyon jól esik.
Szerintem az a legjobb, ha valaki szerelemből teszi, ennyi.
Hát ez a te döntésed.Ha szexelni akartok akkor miért ne?? Fiatal vagy nem vagy házas se,meg elkötelezve se akkor nyugodtan.Nem kell magadtól elvenni a jót:) Nem vesztetek vele semmit.Úgy éld az életedet hogy jó legyen:)
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!