Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dugjak egy jellemtelen csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dugjak egy jellemtelen csajjal akiben nem látok semmi különöset? A helyemben mit lépnétek?

Figyelt kérdés

egyáltalán nem szeretem ,de megdugnám

meg most nemtom hogy lesz e más jelölt dugásra. aztán jó lenne egyet szexelni,mit gondoltok, még szűz vagyok,de már unom :D

ne rólam alkossatok véleményt mert nem ismertek:D,de úgy mégis mit lépnétek a helyemben

18f

2011. júl. 17. 13:31
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

ha ő se vesz komolyan (mást jelölt dugásra?), meg te se, akk utána nem lehet probléma. szval ha mindenképp szerelmen kívül akarod elveszíteni akk felőlem....

am jól néz ki legalább?

2011. júl. 17. 13:32
 2/39 anonim válasza:
Hát ha neked jó az úgy, h semmi érzelmet nem kapsz az elsőnél, akkor hajrá...
2011. júl. 17. 13:34
 3/39 A kérdező kommentje:

az arca nem rossz. a teste már nem nagy szám. egyetlen előnye hogy vékony

nekem ez a szűz dolog annyira nem szörnyű hogy most hogyan veszted el. már nagyon unom ezt a dugásmentességet

2011. júl. 17. 13:34
 4/39 A kérdező kommentje:

látom furán gondolkodom?

miért zavaró ez hogy így van? titeket miért zavarna?

2011. júl. 17. 13:35
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen mindegyiket dugd meg, amelyik megáll (vagy utoléred). Pár évtized múlva sajnálni fogsz minden kihagyottat.
2011. júl. 17. 13:36
 6/39 anonim ***** válasza:

ha nem használnád ennyit a dugás szót szimpibb lennél

de mindegy:P

ha ő se akar semmi komolyat akkor hajrá!

de ha ő esetleg érez is irántad valamit, ne használd ki

2011. júl. 17. 13:36
 7/39 anonim ***** válasza:
jellemtelen? mert?
2011. júl. 17. 13:37
 8/39 anonim válasza:
Jó, én csaj vagyok, tény h a pasik másképp gondolkoznak ezen a téren. De majdha megtapasztalod, milyen egy olyan csajjal akit szeretsz, és egy olyannal aki mégcsak "nemis nagy szám", rájössz majd a különbségre. Sokkal jobb egy olyannal akihez érzelmek fűznek.:) Ha így esel át az elsőn, és tegyükfel az utána következőkön, akkor hamar meg fogod unni, hidd el..
 9/39 anonim ***** válasza:

tod mit : qrd meg úgy h 3 hétig ne tudjon ülni :D nekem is így volt és azt mondtam h kösz passz jó utána jó volt az első de azért mai napig "bánom" kicsit h nem húztam szét a kis luvnyát bitang jó dudái voltak ahogy a nagy El mondaná :D

19F

10/39 A kérdező kommentje:

én éreztem vmit .de már rájöttem h egy ribanc. én nem lennék sosem olyan aki kihasználja a másikat.

am köszi a válaszokat :D nyár van azt gondoltam :D

2011. júl. 17. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!