Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugjak egy jellemtelen csajjal akiben nem látok semmi különöset? A helyemben mit lépnétek?
egyáltalán nem szeretem ,de megdugnám
meg most nemtom hogy lesz e más jelölt dugásra. aztán jó lenne egyet szexelni,mit gondoltok, még szűz vagyok,de már unom :D
ne rólam alkossatok véleményt mert nem ismertek:D,de úgy mégis mit lépnétek a helyemben
18f
ha ő se vesz komolyan (mást jelölt dugásra?), meg te se, akk utána nem lehet probléma. szval ha mindenképp szerelmen kívül akarod elveszíteni akk felőlem....
am jól néz ki legalább?
az arca nem rossz. a teste már nem nagy szám. egyetlen előnye hogy vékony
nekem ez a szűz dolog annyira nem szörnyű hogy most hogyan veszted el. már nagyon unom ezt a dugásmentességet
látom furán gondolkodom?
miért zavaró ez hogy így van? titeket miért zavarna?
ha nem használnád ennyit a dugás szót szimpibb lennél
de mindegy:P
ha ő se akar semmi komolyat akkor hajrá!
de ha ő esetleg érez is irántad valamit, ne használd ki
tod mit : qrd meg úgy h 3 hétig ne tudjon ülni :D nekem is így volt és azt mondtam h kösz passz jó utána jó volt az első de azért mai napig "bánom" kicsit h nem húztam szét a kis luvnyát bitang jó dudái voltak ahogy a nagy El mondaná :D
19F
én éreztem vmit .de már rájöttem h egy ribanc. én nem lennék sosem olyan aki kihasználja a másikat.
am köszi a válaszokat :D nyár van azt gondoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!