Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb? Ha hegeim vannak vagy ha lóg a mellem?
Elég nagy, F kosaras mellekkel mert meg a sors. nem vagyok és nem is voltam elhízva, egyszerűen a hülye genetika.
Mivel nagyon zavar hogy nehéz és lóg is (gravitáció ugye dolgozik), gondolom kisebbre vetetem. Szerintetek gáz a heg? Te mit szólnál ha ilíen lenne a párod melle?
Szemléltetésképpen:
előtte:
utánna:
18/L
Irigykedő lányok: Kisportolt alkatot ekkorákkal igen nehéz összehozni, ugyanis nem lehet tőlük sportolni szinte semmit.
Futni szeretnél? Nem lehet mert fáj ahogy mozogsz.
Bringázás, fitnesz, vagy más ugribugri? Ugyanez. Az úszás az egyetlen talán, de idétlen fürdőruhában maradnak csak meg.
Ha nem lenne áldott anyagcserém minimum nagyon kövér lennék, így csak kis pocakom van szerencsére.
"" Elég nagy, F kosaras mellekkel vert meg a sors. nem vagyok és nem is voltam elhízva, egyszerűen a hülye genetika. " Hát igen, a lottótelitalálat is mennyi gonddal jár."
Hát igen, a lottótelitalálat is mennyi gonddal jár.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!