Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a rosszabb? Ha hegeim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosszabb? Ha hegeim vannak vagy ha lóg a mellem?

Figyelt kérdés

Elég nagy, F kosaras mellekkel mert meg a sors. nem vagyok és nem is voltam elhízva, egyszerűen a hülye genetika.

Mivel nagyon zavar hogy nehéz és lóg is (gravitáció ugye dolgozik), gondolom kisebbre vetetem. Szerintetek gáz a heg? Te mit szólnál ha ilíen lenne a párod melle?

Szemléltetésképpen:

előtte:

[link]

utánna:

[link]

[link]

[link]

[link]

18/L

2011. júl. 17. 11:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem más, problémásabb helyzet miatt kellett megműtenem a mellem és nekem is világos a bőröm. A műtét után pár héttel voltak olyan hegeim, mint a képeken. Ma már nagyon halványan látszik meg a nyoma. Senki se vette eddig észre... :D
2011. júl. 17. 15:29
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
És nem igaz, hogy az ilyen műtét után nem lehet szoptatni! csak nagyfokú kisebbítésnél előfordulhat...
2011. júl. 17. 15:35
 13/32 anonim ***** válasza:
50%

HÁNEHOGYMÁ :D

ne tedd!!!

2011. júl. 17. 21:15
 14/32 anonim ***** válasza:
50%

Azóta mire jutottál?

A GYK-s közönségnek sikerült meggyőzni, hogy maradjanak az "ikrek", vagy mennek a levesbe?

2011. júl. 18. 16:26
 15/32 anonim ***** válasza:
50%
Örülj neki! Én örülnék :(
2011. júl. 20. 01:19
 16/32 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ennyire fajt a háta hogy ezeket a baromi szexi jó dudákat megműttette? Gondolom túl sok volt a hódolója, és már elege volt már, és akar egy kisebb, ronda, praktikus mellet.

Mondjuk nagyon nagyon ronda lett formára is:

[link]

Imádkozhat hogy a pasija ne hagyja ott, mert ilyen mellekkel amiket csináltatott idegen előtt, ne vetkőzőn le! Soha többé nem lesz nudistastrand mint előtte.

2011. júl. 20. 02:03
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak magamat olvasnám 18 évesen!

Nekem is ilyesmi kinézetre a mellem, mint a képen, (csak nekem D-s, vagy max E-s, fazontól függ.)

Az én sztorim röviden, h 18 évesen én is ezen dilemmáztam, megműtessem vagy ne, h ne lógjon és eggyel kisebbet akartam. A hegektől voltam kiakadva én is nagyon, mert az ha jól emlékszem talán 12 hónap kb mire eléri a végső színét és állapotát- de látható úgy is, ha fehér is.

Aztán depressziós lettem, utáltam magam... Végül elmentem egy plasztikai sebészhez, megbeszéltük az időpontot. Életem legrettenetesebb időszaka volt az, addig is gyomorgörcsöltem. A műtét napján odaértem, levetkőztem, közbe épp valakit műtöttek még. Beadtak vmi gyógyszert és adták a papírt, hogy írjam alá, h tudom, h kis kockázata van, és vállalom (pl hegesedés, stb komplikáció, de ezeknek kicsi az esélye). Míg ott hagytak, én bepánikoltam rendesen, h mégse akarom, rettegtem a műtéttől. Emlékszem volt ott egy tükör, és mondtam h hülye vagyok, nem is vészes a helyzet. Visszaöltöztem, jött be az altatóorvos, h mi van? Mondom meggondoltam :D. A doki kiakadt h most??? -Jogosan volt durci na.

De tényleg kisebbítésnél mondta ő is, h nem biztos, h fogok tudni szoptatni terhességnél. Plusz, azt is olvastam,h mivel még fiatal vagy, és a lógás a súlya miatt van, h a bőröd kötőszövete nyúlik meg, pár év múlva emiatt újra lóghat akár.

A lényeg, hogy én meggondoltam magam. Még ráérek idősebben vagy szülés után megcsinálni- mert hiába csináltatod meg most, 18 évesen, egy szülés után szintén szükség lehet korrekcióra ám-.

Tudom, milyen helyzet ez. :( Szerintem először próbáld meg elfogadni, amúgy ilyen egy természetes mell, keress rá Eva Sonnet, Ines Cudna, Lucie Prinder képeire: ők is természetes nagymellű topless modellek.-> tehát vannak pasik, akiknek tetszenek ezek a mellek. De ha nem megy, akkor marad még mindig a műtét. Serintem amúgy jók azok a mellek a képen. :))

Ja, és aki azt mondja, h most mg nem is, de később durvább lesz: 1.heh, láttam én már kis mellet is tönkremenni szülés után szoptatás stb miatt, h az rendesen rásimult a mellkasra. Na azt viszont megértem, h el van keseredve...

2. Hát akkor majd megműtöd akkor, mikor már tényleg durva a helyzet. Ha így lesz, én is akkor meg fogom. És nincs probléma.

(Bocsi, h hopsszú lett)

20L

2011. júl. 20. 02:10
 18/32 anonim ***** válasza:
50%
" Elég nagy, F kosaras mellekkel mert meg a sors. nem vagyok és nem is voltam elhízva, egyszerűen a hülye genetika. " Hát igen, a lottótelitalálat is mennyi gonddal jár.
2011. júl. 20. 03:31
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Huh te szegény. Ismerős a szitu, de nekem eszembe se jutott még hogy kés alá is fekhetnék. Nem is tudom de lehet elgondolkodom rajta :)

A nyálcsorgató srácoknak nincs fogalma róla, milyen pocsék két egyenként egy-egy másfél kilós cuccot cipelni mindenhová. Egy csomó mindenben korlátoz, hülye vastag merevítős melltartó jöhet csak szóba, amit folyton hordani kell és egy bizonyos szintnél már tényleg nem is esztétikusak.

Ha túl hirtelen mozgást végzel fájni is tud, intenzív futást ha lehet nem erőlteti az ember, valamint a legtöbb sport kiesik amit szívesen játszanék.

Nehéz normális ruhát is találni, fürdőruhát pedig szinte lehetetlen pedig az egyetlen sport ami nem kínoz az úszás.

Hason feküdni nem tudok, napozni se nagyon.

ÉS ami a leginkább zavar, hogy az emberek nem vesznek komolyan. Rájöttem hogy ha én nem startolok rá a normális srácokra, akkor csak a kanos s.e.gfejek jutnak. Gondolom később ez csak rosszabb lesz, mikor mondjuk már munkát kéne keresnem.

Szerintem érthető, hogy kicsit kisebbet szeretnénk.

2011. júl. 20. 05:37
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Bleee. Ronda a nagy mell, vetesd kisebbre. Fúj.
2011. júl. 20. 05:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!