Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rosszabb? Ha hegeim vannak vagy ha lóg a mellem?
Elég nagy, F kosaras mellekkel mert meg a sors. nem vagyok és nem is voltam elhízva, egyszerűen a hülye genetika.
Mivel nagyon zavar hogy nehéz és lóg is (gravitáció ugye dolgozik), gondolom kisebbre vetetem. Szerintetek gáz a heg? Te mit szólnál ha ilíen lenne a párod melle?
Szemléltetésképpen:
előtte:
utánna:
18/L
Ha hegeid vannak.Szerintem baromi szexi tud lenni a nagy mell. :) Én nagyon örülnék a nagy mellnek,de sajnos 85B-s mellem a testalkatomhoz képest nagyon kicsi. :/ :)
19L
Ne vetesd kisebbre!
A heg amúgy is csúnya és szerintem sokkal szebb egy természetes nagy mell ami lóg mint egy ksiebb hegesebb!
Hagyd úgy ahogyan a jó isten megteremtett!:D
hát ha már 18 évesen ennyire zavar akkor lehet hogy később még rosszabb lesz :S én nem tudom, nekem nagyon kicsi melleim vannak
de a heg szterintem annyira durván nem látszik mint a képeken
Inkább nagy legyen (az sose baj :P), mint heges-közepes. Ráadásul az 1. képen abszolút nem olyan lógósak a nő mellei. Amúgy ennél a műtétnél átvágják a tejcsatornákat (mivel a bimbót is át kell helyezni), ezért csak akkor ajánlott, ha utána nem akarsz szoptatni... És a heg végig elég markánsan megmarad. Szóval, csak akkor menj bele, ha nagyon fáj a hátad és már szültél, "kozmetikai" okokból inkább hanyagold.
23F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!