Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a rosszabb? Ha hegeim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosszabb? Ha hegeim vannak vagy ha lóg a mellem?

Figyelt kérdés

Elég nagy, F kosaras mellekkel mert meg a sors. nem vagyok és nem is voltam elhízva, egyszerűen a hülye genetika.

Mivel nagyon zavar hogy nehéz és lóg is (gravitáció ugye dolgozik), gondolom kisebbre vetetem. Szerintetek gáz a heg? Te mit szólnál ha ilíen lenne a párod melle?

Szemléltetésképpen:

előtte:

[link]

utánna:

[link]

[link]

[link]

[link]

18/L

2011. júl. 17. 11:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha hegeid vannak.Szerintem baromi szexi tud lenni a nagy mell. :) Én nagyon örülnék a nagy mellnek,de sajnos 85B-s mellem a testalkatomhoz képest nagyon kicsi. :/ :)

19L

2011. júl. 17. 11:28
 2/32 anonim ***** válasza:
69%
A heg nem lesz ilyen feltűnő,mint ezeken a képeken.Gondolom ezek műtét után nem sokkal készültek.
2011. júl. 17. 11:30
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele hogy nem szép egy heg és főleg nem a mellen.
 4/32 A kérdező kommentje:
Világos a bőröm, szóval utánna még évekig ilyen lesz.
 5/32 anonim ***** válasza:
81%

Ne vetesd kisebbre!

A heg amúgy is csúnya és szerintem sokkal szebb egy természetes nagy mell ami lóg mint egy ksiebb hegesebb!

Hagyd úgy ahogyan a jó isten megteremtett!:D

2011. júl. 17. 11:43
 6/32 anonim ***** válasza:
50%
Inkább legyen nagy,mint heges...
2011. júl. 17. 11:53
 7/32 anonim ***** válasza:
65%
Meg a férfiak amúgy is csípik a nagy dudákat!:D
2011. júl. 17. 11:54
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

hát ha már 18 évesen ennyire zavar akkor lehet hogy később még rosszabb lesz :S én nem tudom, nekem nagyon kicsi melleim vannak

de a heg szterintem annyira durván nem látszik mint a képeken

2011. júl. 17. 11:58
 9/32 anonim ***** válasza:
65%

Inkább nagy legyen (az sose baj :P), mint heges-közepes. Ráadásul az 1. képen abszolút nem olyan lógósak a nő mellei. Amúgy ennél a műtétnél átvágják a tejcsatornákat (mivel a bimbót is át kell helyezni), ezért csak akkor ajánlott, ha utána nem akarsz szoptatni... És a heg végig elég markánsan megmarad. Szóval, csak akkor menj bele, ha nagyon fáj a hátad és már szültél, "kozmetikai" okokból inkább hanyagold.

23F

2011. júl. 17. 12:19
 10/32 anonim válasza:
69%
Hát.. Nekemis hasonló, csak nekem egy picit kisebb. Szerintem így jó. (: Sok férfi amúgy is a nagyobb mellű lányokra bukik.. Nameg egy rendes pasi nem a külsőt fogja nézni, hanem a belsőt. (:
2011. júl. 17. 13:27
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!