Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a rosszabb? Ha hegeim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosszabb? Ha hegeim vannak vagy ha lóg a mellem?

Figyelt kérdés

Elég nagy, F kosaras mellekkel mert meg a sors. nem vagyok és nem is voltam elhízva, egyszerűen a hülye genetika.

Mivel nagyon zavar hogy nehéz és lóg is (gravitáció ugye dolgozik), gondolom kisebbre vetetem. Szerintetek gáz a heg? Te mit szólnál ha ilíen lenne a párod melle?

Szemléltetésképpen:

előtte:

[link]

utánna:

[link]

[link]

[link]

[link]

18/L

2011. júl. 17. 11:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen betegség: makromasztia (kórosan nagy mell)

Ajánlom járj utána és ha úgy gondolod neked, vagy más válaszolónak, ilyen problémája van gondolkodjon el rajta nem lenne e érdemes tényleg kezelni valahogy.

2011. júl. 20. 05:45
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én az esztétika miatt,hanem az egészséged miatt inkább a műtétet ajánlanám, amúgy szerintem most már választhatsz h. hol legyen a heg. Ha alpból csíkos a melled,akkor a heg is hasonló lesz, idővel kifehéredi, szóval nem lesz feltünű.Az egészségedet azért írom,mert a nagy mell megterheli a gerincet és gerincferdülést kaphatsz.
2011. júl. 20. 07:39
 23/32 anonim ***** válasza:
50%

Az előtte kép gyönyörű.

Ha csak nincs valóban orvosilag indokolt okod, még ne műtesd meg.

2011. júl. 20. 08:46
 24/32 anonim ***** válasza:
50%
szerintem hagyd... mert ha szeretnél babucit akkor nem ajánlatos...:S esetleg utána. egyenlőre még ne!!!!!
2011. júl. 20. 09:23
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

Te nem vagy normális. Elbasztál egy gyönyörű mellet. Szerintem mindenki egyet értene azzal, hogy elötte szebb volt. A formáját is elcseszték, sokkal szebb volt az is, plussz a heg és a varrott mellbimbó elég visszataszitó nekem....

25F

2011. júl. 20. 09:24
 26/32 anonim ***** válasza:
50%

Hát nem tudom eldönteni, melyik lenne jobb.... Esztétikailag semmi baj nincs a natúr méretekkel, még nőként is azt mondom, hogy jó neked, én irigyellek, pedig nekem sincs kicsi mellem, és hozzá elég kisportolt alkatom van, de a tied szupi. Egészségügyileg viszont lehet fárasztó a gerincednek, akadályoz a mindennapokban, stb... Szóval nem tudom mi lenne helyes. Szerintem ezt egy orvossal kellene megbeszélned, hogy mik a hosszútávú következményei az egyik lehetőségnek és mik a másiknak, és ezek után kéne mérlegelned.

22/L

2011. júl. 20. 09:33
 27/32 anonim ***** válasza:
A sok nyálcsorgató nyomorék pasinak aki annyira ellenzi eszébe sem jut hogy ez egészségügyi gondokat is okozhat, én biztos hogy kissebbíttetném, nem bírnám h egész életemben ekkorák(v még nagyobbak lesznek).
2011. júl. 20. 10:00
 28/32 anonim ***** válasza:

32/f

jelenlegi kedvesemnek is ilyen szép ,az első képlinken található mellei vannak.Neki is szokott fájni a háta(28 éves)és 1 normális meltartó viselése is elég kínszenvedés neki.Megmondtam neki hogy igen is vigyázzon a mellei szépségére mert a lógó ,ernyedt nagy mell szerintem kiábrándító.(Bocsánat ha ez sért valakit de én így látom.)mindíg mondom neki hogy a mellei feszessége nem csupán esztétika.Komoly önértékelési segítség is.Abban az esetben ha bármi EGÉSZSÉGES oka lenne a mellkissebbítésnek azonnal igent mondanék rá mert az az ő teste.A hegesedés pedig idővel halványul.

2011. júl. 20. 12:05
 29/32 anonim válasza:

Szerintem elsősorban magad miatt kell változtatnod, ha változtatni szeretnél. Ne másnak akarj megfelelni hanem magadnak!!!

Aki szeret annak nem számít, hogy van-e heg vagy nincs, ennyi az egész.

Ne más miatt vállad be az operációt.

2011. júl. 20. 12:35
 30/32 anonim ***** válasza:

Örülök hogy van aki azért észreveszi miért is van ezzel baj.

Komoly gondokat okoz a mindennapokban. Nem tudom kedves kérdező a te helyzeted milyen.

Nekem elegem van belőle, hogy nem tudok semmit csinálni tőlük, mert ha gyorsabban kellene mozognom már fáj a lengedezéstől vagy minek nevezzem. Hülye abroncsos szarokat kell hordanom minden időben ha megyek valahová (meg amúgy is) alig van normális ruhám. Normális estélyim egyáltalán.

Minden perverz barom megtalál. És sajnos ezeken a fickós bunkókon kívül más nem értékeli túl nagyra. Valahogy mindenkinek ez a macás benyomása van rólam amiből nagyon elegem van már.

A hegek nem gázok, de ha te is hasonlóan éled meg nem is törődsz velük. Én meg fogok szabadulni a tőgyeimtől amint lehet :D Komolyan még akkor is boldogabb leszek ha egy életre lesz egy ilyen felezett csíkom a helyes kis melleimen.

2011. júl. 20. 17:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!