Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy butaságot csináltam? Mit mondjak, ha egyszer szóba kerülne?
Már évekkel ezelőtt történt, hogy az unokabátyámmal volt egy kis kalandom. Ekkor 13 voltam ő meg 18. Igazából én vagyok a hibás. 13 évesen még csinál az ember meggondolatlan dolgokat.
Annyi történt, hogy rám nyitott miközben masztiztam.(ruhán keresztül) rákérdezett, hogy mit csinálok én meg mutattam neki és folytattam. Mondta hogy ő is szokta és leült mellém az ágyra. Elkezdte simogatni magát a nadrágon keresztűl. És kérdezgetett mindenfélét közben, hogy mire szoktam gondolni közben meg, hogy szoktam e úgy csinálni hogy benyúlok a bugyimba. Mondtam, hogy igen. Mondta hogy akkor csináljuk úgy. Így is lett. Na mind 1 nem részletezem. Egészen addig jutottunk, hogy én húzogattam neki ő meg simogatta nekem, míg el nem élvezett. Aztán én befejeztem magamnak amit ő végignézett.
Ettől az esettől kezdve mindig nagyon kedves volt hozzám, de nem történt semmi. csak olyan 16 évesen jutott eszembe először, hogy ez azért gáz. Végül is rokonok vagyunk. Már nem láttam vagy 3-4 éve. De biztos találkozunk még és nem tudom mit mondjak ha felemlegeti. Csináljak úgy mintha nem emlékeznék rá? Lehet, hogy őt is zavarja? Ti mit tennétek?
18L
O_o én? rád nyitnék XD na jó csak hülyülök [v nem ?:D]
mit csinálj ha szóba hozza hát nem tudom de h mit fogsz azt igen: főtt rák effektus és hebegsz meg esetleg még habogsz is
19F
am 13 évesen csinálhattál volna ennél jóval nagyobb baromságot is jó ez se semmi de feleslegesen parázol csak nem hozza szóba max nagyon beállva de akkor meg úgyse fogtok rá másnap emlékezni
19F
Sose fogja ezt felhozni ez neki sokkal kínosabb.
Ha mégis én konkréten pofon vágnám.
am meg miért a te hibád ? normális csávó 1 tök idegen 13 éves csajjal se áll le masztizni nem h rokonával ..
19F
törvény szerint nem a te hibád :D am meg ha 2 éve nem látott nőt akkor se kanosodjon már rá 1 13 éves kiscsajra 18 éves fejjel
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!