Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátomat szeretnénk bevenni harmadiknak. Jobb lenne inkább egy idegen férfi?
Kedves Kérdezo! Hozzátok hasonlóan mi is sokszor felvetettuk egy hármas gondolatát, és izgatott is a dolog, de aztán nem kerult rá sor. Valahogy nem tudtunk megegyezni, milyen legyen a felállás. Én pasit akartam, o meg persze csajt:-))) aztán rá kellett jonnunk, hogy egyikunk se szivesen látná a másikat egy ellenkezo nemu karjaiban, úgyhogy ezzel le is zárult a dolog.
DE: ha ti nyitottak vagytok erre, akkor azt mondom, hajrá! Biztos nagyon izgalmas lehet. Bár amint mondtam, nekem nincs etéren tapasztalatom, én mégis a barátot választanám inkább, mint egy idegent.
Azokat meg ne vedd figyelembe, akik leállatoznak ezért, vagy a feleségedet ribizik, ez baromság. Ha kozos a megegyezés, és a kivitelezésben is mindkét fél részt vesz, akkor szerintem ok.
Örülök hogy ilyen jol alakult a dolog bár ha lehetne részletezni mi is volt ki dugta a csajt illetve a párodat? Először te aztan a barátod vagy szopott neked atan ő megdugtam vagy neki is szopott? Ezek reszle kérdések de kivancsi lennék hogy lett végrehajtva ? Te nézted hogy mas dugja vagy mást szopik a barátnőd esetleg a szájába élvezett a barátod? Ezt hogy tudod magaddal végéig nézni ..valahogy az egész olyan morbid...de nem bántani akar
Ak vagy gizdaskodni csak kérdezem mondjuk kivancsi vagyok ..megköszönöm ha leírod nagy vonalakban bár rêszletessen meg jobb de azert gondolom nem akarsz kibontakozni. De ami írsz megköszönöm...üdv. Es további sikert ha még tart ez a pajzán barátság
Én is voltam harmadik.
A legjobb barátoméknál aludtam, mert üzlet miatt az ő városukban volt dolgom. Volt már máskor is ilyen.
Egyszer aztán pont felújítás volt náluk, a vendégszobában nem lehetett aludni.
Így a hálószobában kaptam én is helyet a hatalmas ágyukban. Elég nyílvánvaló volt a helyzet. Hatalmas szex-tett lett a vége. Mint később elmesélték, már régóta készültek rá hogy bevesznek, csak nem tudták hogy hogy viszonyulnék hozzá. És most volt alkalom.
Azóta teljesen természetes, hogy ha ott alszom, akkor a barátom neje mindkettőnknek örömöt szerez. (a barátom távollétében soha sem dugnám meg - és ezt mindannyian tudjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!