Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátomat szeretnénk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátomat szeretnénk bevenni harmadiknak. Jobb lenne inkább egy idegen férfi?

Figyelt kérdés
A feleségem és én szeretnénk még egy férfit bevenni a közös szexuális játékainkba kizárólag a feleségem örömére, mert nagyon szeretem Őt. A legjobb barátom szimpatikus is a páromnak, de elképzelhető, hogy egy nem ilyen közeli férfi kevesebb vihart kavarhat lelkileg, ha mégis lenne. Ki lenne jobb? Tapasztalt párok véleményére lennénk kíváncsiak! Köszönöm!
2011. júl. 16. 19:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező!

Véleményem szerint, ha én belemennék egy ilyen dologba, akkor csakis valamelyik barátomat kérném meg, hogy legyen a harmadik. Ennek több oka is van 1., Ismerem, tudom az előéletét. 2., Nem zavarna az a tudat hogy egy ismeretlen volna a 3. 3., Nem lennék rá annyira féltékeny. Mellesleg ha valami kínos dolog lenne a légyott közben és tényleg normális barát attól még nem romlana meg a kapcsolat. Ez az én egyéni véleményem. Sok sikert a kivitelezéshez!

2011. júl. 16. 21:23
 12/36 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm a korrekt, kulturált válaszát.

20.52-nek: én nem ítélkeznék a helyedben úgy, hogy nem ismerek valakit. Szeretjük egymást, és nem csalunk. A másik becsapása, a hazugság az igazi megcsalás. Egyikünk sem lépett félre a kapcsolatunkban. Ha ez létrejön, akkor azt a másik testi öröméért tesszük meg. Pontosan, hogy nem állatias, hanem az önzetlenség és az adni akarás egy másik foka. Azt szeretném, ha olyan örömöket élhetne át, amit egyedül nyilván nem tud nyújtani egy férfi. Érted? Annyira szeretjük egymást, hogy mindent megadunk a társunknak. Nem nyitott házasság, mert nem egymás nélkül történik, hanem egymás előtt. Neki a nagyobb orgazmus, nekem az Ő élvezetének látványa az élmény! Nem is ez volt a kérdés, csak válaszoltam neked. Nem kell, hogy elfogadd és Te is így élj, de ne gondold, hogy mi rossz emberek vagyunk ez miatt és nem szeretjük egymást!

2011. júl. 16. 22:14
 13/36 anonim ***** válasza:
75%
Ha én igaz barát lennék nem húznám meg a barátom barátom nőjét
2011. júl. 22. 18:37
 14/36 anonim ***** válasza:
74%
18:37-tel egyetértek!
2011. júl. 22. 18:54
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
barátnőjét bocsi
2011. júl. 22. 18:55
 16/36 A kérdező kommentje:
Hát igazatok lehet, a barátom IGAZI barát, és lehet, hogy ezért nem lépett semmit az engedélyem ellenére sem, pedig tetszik neki a párom!
2011. júl. 22. 19:03
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
hopp, ne haragudj! rég voltam internetközelben. nem, azóta nem ugyanaz a párom, ez olyan 4 éve történt.
2011. aug. 1. 14:36
 18/36 anonim ***** válasza:
nezzetek inkabb cuckold videokat
2011. nov. 3. 15:49
 19/36 anonim válasza:
68%
Te most komolyan végig tudod nézni ahogy azt,akit szeretsz más elégít ki? Ember biztos normális vagy?
2011. nov. 3. 15:53
 20/36 anonim ***** válasza:
65%
Mit szólnátok egy négyeshez és akkor megyek én is
2011. nov. 3. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!