Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátomat szeretnénk bevenni harmadiknak. Jobb lenne inkább egy idegen férfi?
Kedves Kérdező!
Véleményem szerint, ha én belemennék egy ilyen dologba, akkor csakis valamelyik barátomat kérném meg, hogy legyen a harmadik. Ennek több oka is van 1., Ismerem, tudom az előéletét. 2., Nem zavarna az a tudat hogy egy ismeretlen volna a 3. 3., Nem lennék rá annyira féltékeny. Mellesleg ha valami kínos dolog lenne a légyott közben és tényleg normális barát attól még nem romlana meg a kapcsolat. Ez az én egyéni véleményem. Sok sikert a kivitelezéshez!
Utolsónak köszönöm a korrekt, kulturált válaszát.
20.52-nek: én nem ítélkeznék a helyedben úgy, hogy nem ismerek valakit. Szeretjük egymást, és nem csalunk. A másik becsapása, a hazugság az igazi megcsalás. Egyikünk sem lépett félre a kapcsolatunkban. Ha ez létrejön, akkor azt a másik testi öröméért tesszük meg. Pontosan, hogy nem állatias, hanem az önzetlenség és az adni akarás egy másik foka. Azt szeretném, ha olyan örömöket élhetne át, amit egyedül nyilván nem tud nyújtani egy férfi. Érted? Annyira szeretjük egymást, hogy mindent megadunk a társunknak. Nem nyitott házasság, mert nem egymás nélkül történik, hanem egymás előtt. Neki a nagyobb orgazmus, nekem az Ő élvezetének látványa az élmény! Nem is ez volt a kérdés, csak válaszoltam neked. Nem kell, hogy elfogadd és Te is így élj, de ne gondold, hogy mi rossz emberek vagyunk ez miatt és nem szeretjük egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!