Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátomat szeretnénk bevenni harmadiknak. Jobb lenne inkább egy idegen férfi?
Ha valaha is belemennék ilyesmibe, akkor is csak ilyen felállás mellett!
Csak olyan ember jöhet szóba,akit ismerek, szimpatikus, el tudom fogadni, és a társam, feleségem is elfogadja. Egy ilyen kapcsolatban el kell fogadni mindenkinek mindenkit. Ez azt is jelenti, hogy a férfi a férfit, és a nőt is boldoggá teszi és viszont is. Szerintem működhet és mindenki jól jár vele, de a nőnek biztosan nagyon jó lenne. Ez csak jó barátság esetén működne.
24.-nek:
Nem a párom követelte ki ezt. Sok sok beszélgetés és fantáziálás során derült ki, hogy mindkettőnket izgat ez a dolog. A technikai részét már én találtam ki, és én vagyok a megvalósításának szorgalmazója, nem Ő.
25.-nek:
privát megy.
26.-nak:
köszönöm a gondolataid!
Szép Napot!
Én nem tudom, de egy biztos! Ha a Menyasszonyom ilyet kérne úgy kihajítanám, mint a szél!!!!! Csak velem feküdhet le., ha igazán szeret!!! Nekem tök szarul esne, ha ilyet kérne, és azt látnám, hogy egy 3. fél is adja neki..! Többet a Menyasszonyomhoz sem lenne gusztusom érni...! Ez az én véleményem!
Üdvözletem
Nem akarlak elkeseríteni, de ha én szerelmes lennék beléd, meg sem fordulna ez a fejemben, hogy ezt megvalósítsam. De persze minden ember más.
De egyébként ha már ennyire be akartok vonni egy harmadikat, akkor inkább idegen legyen. Bár ennek is megvan a hátránya, hiszen nem tudhatod, hogy van-e nemibetegsége vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!