Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátomat szeretnénk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátomat szeretnénk bevenni harmadiknak. Jobb lenne inkább egy idegen férfi?

Figyelt kérdés
A feleségem és én szeretnénk még egy férfit bevenni a közös szexuális játékainkba kizárólag a feleségem örömére, mert nagyon szeretem Őt. A legjobb barátom szimpatikus is a páromnak, de elképzelhető, hogy egy nem ilyen közeli férfi kevesebb vihart kavarhat lelkileg, ha mégis lenne. Ki lenne jobb? Tapasztalt párok véleményére lennénk kíváncsiak! Köszönöm!
2011. júl. 16. 19:46
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nem más elégíti ki, hanem együtt okoznánk olyan örömet neki, amit egy férfi nem tud megvalósítani. Azt én sem tudnám elviselni, ha a tudtom nélkül akár még csak csókolózna is valakivel!
2011. nov. 3. 16:07
 22/36 anonim válasza:
64%
Ja értem.:) Mennyi idősek vagytok ha szabad kérdezni?
2011. nov. 3. 16:18
 23/36 A kérdező kommentje:
42 évesek és 4 éve házasok. A barátság 20 éves.
2011. nov. 3. 16:27
 24/36 anonim válasza:
88%
Hát ez személy szerint engem ez kiakasztott. De legyetek még sokáig boldogok.Bár kétlem hogy ez a hosszas házasság titka,de majd ti megmutatjátok. A legdurvább hogy meg se fordul a fejedbe,hogy ha már ezt kéri 4 év után mi lesz a következő. Biztos nagyon szereted.De azért elgondolkodnék hogy ez régen is divat volt-e? És az öreg párok is így kezdték-e? De én még csak fele annyi idős vagyok mint te. lehet én látom rosszul.
2011. nov. 3. 16:36
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már behívott fél. A pár egyik tagját régóta ismerem, a másikat csak előtte pár héttel ismertem meg. Nem volt semmi gond, azóta is gyakran találkozunk hárman (már nem a szex miatt), mindkettejükről elmondhatom, hogy nagyon jó barátaim. Ja, és a házasságuk kitűnően működik!
2011. nov. 3. 16:45
 26/36 anonim ***** válasza:
87%

Ha valaha is belemennék ilyesmibe, akkor is csak ilyen felállás mellett!

Csak olyan ember jöhet szóba,akit ismerek, szimpatikus, el tudom fogadni, és a társam, feleségem is elfogadja. Egy ilyen kapcsolatban el kell fogadni mindenkinek mindenkit. Ez azt is jelenti, hogy a férfi a férfit, és a nőt is boldoggá teszi és viszont is. Szerintem működhet és mindenki jól jár vele, de a nőnek biztosan nagyon jó lenne. Ez csak jó barátság esetén működne.

2011. nov. 3. 17:04
 27/36 A kérdező kommentje:

24.-nek:

Nem a párom követelte ki ezt. Sok sok beszélgetés és fantáziálás során derült ki, hogy mindkettőnket izgat ez a dolog. A technikai részét már én találtam ki, és én vagyok a megvalósításának szorgalmazója, nem Ő.

25.-nek:

privát megy.

26.-nak:

köszönöm a gondolataid!

2011. nov. 3. 18:02
 28/36 mertigen ***** válasza:
100%
Ha tényleg rég le tisztáztátok hogy jó lenne nektek látok esélyt arra hogy jó is legyen ! Most a kiváncsiság hajt de utánna nehogy féltékenység legyen ! Kétesélyes a dolog ! De épp jó is lehet !
2011. nov. 7. 09:46
 29/36 anonim ***** válasza:
57%

Szép Napot!

Én nem tudom, de egy biztos! Ha a Menyasszonyom ilyet kérne úgy kihajítanám, mint a szél!!!!! Csak velem feküdhet le., ha igazán szeret!!! Nekem tök szarul esne, ha ilyet kérne, és azt látnám, hogy egy 3. fél is adja neki..! Többet a Menyasszonyomhoz sem lenne gusztusom érni...! Ez az én véleményem!

Üdvözletem

2012. júl. 5. 00:06
 30/36 anonim ***** válasza:
68%

Nem akarlak elkeseríteni, de ha én szerelmes lennék beléd, meg sem fordulna ez a fejemben, hogy ezt megvalósítsam. De persze minden ember más.

De egyébként ha már ennyire be akartok vonni egy harmadikat, akkor inkább idegen legyen. Bár ennek is megvan a hátránya, hiszen nem tudhatod, hogy van-e nemibetegsége vagy nincs.

2013. dec. 18. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!