Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátomat szeretnénk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátomat szeretnénk bevenni harmadiknak. Jobb lenne inkább egy idegen férfi?

Figyelt kérdés
A feleségem és én szeretnénk még egy férfit bevenni a közös szexuális játékainkba kizárólag a feleségem örömére, mert nagyon szeretem Őt. A legjobb barátom szimpatikus is a páromnak, de elképzelhető, hogy egy nem ilyen közeli férfi kevesebb vihart kavarhat lelkileg, ha mégis lenne. Ki lenne jobb? Tapasztalt párok véleményére lennénk kíváncsiak! Köszönöm!
2011. júl. 16. 19:46
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
17%

Engem vegyetek be,tessék itt a számom:

06 70 74 585 124

2011. júl. 16. 19:47
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább egy "ismeretlent" kifejezetten szexpartnert vennék be
2011. júl. 16. 19:49
 3/36 A kérdező kommentje:
Kicsit hosszú a szám! Talán csak nem a holdon laksz?
2011. júl. 16. 19:50
 4/36 anonim ***** válasza:
62%
a Naza-nak dolgozom problem?
2011. júl. 16. 19:51
 5/36 A kérdező kommentje:
Másodiknak: köszönöm a véleményed! Kifejtenéd, hogy miért?
2011. júl. 16. 19:51
 6/36 skarma ***** válasza:
100%
Szerintem a baráttal nem jó, mert ha kínosak a dolgok, akkor az a barátság rovására megy... meg, hogyan kérnéd meg rá? Inkább legyen idegen, de csak ha te is akarod.
2011. júl. 16. 19:53
 7/36 A kérdező kommentje:
A megkérésen már túlvagyok. Egyszerűen elmondtam neki a vágyainkat. Mivel a párom csinos nő, ezért nem volt ellenére az ötlet. Találkoztunk is már azóta többször is, ilyen-olyan alkalmakkor, de nem történt semmi. Szerintem a barátom is ilyen lelki gondokkal küzdhet, mint amit írtál!
2011. júl. 16. 19:57
 8/36 anonim ***** válasza:
82%
én voltam már jóbaráttal, nem volt kínos utána. mondjuk nem is nagyon beszéltünk róla azóta, akkor kínos lenne.. :))
2011. júl. 16. 19:58
 9/36 A kérdező kommentje:

Alfarábi!

Azóta is ugyanaz a párod?

2011. júl. 16. 20:04
 10/36 anonim ***** válasza:
47%

Ha szeretnéd, akkor nem osztanád meg senkivel! Ha a párod is belemegy veled, akkor már nélküled is volt mással(melletted), vagy majd csak ezután lesz, de hogy ennek nem lesz jó vége az is biztos.

Amúgy szép kis kapcsolat... mint az állatok!

2011. júl. 16. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!