Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uncsim csaja egy kicsit fura velem. Mért csinálja? :OBővebben lennt.
Figyelt kérdés
Mikor kamozunk akkor egyből a mellét mutogatja meg a seggét.Ha eszünk vagy cigizünk mondhatni erotikusan néz.Tegnap megkérdezte hogy bekapod a cicimet és kicsit meglepődtem rajta.Mikor ottvoltam náluk odajött meztelenül és szólt hogy ne nézzek oda mintha direkt csinálta volna hogy csak azért is oda nézzek.Rákérdezni nem merek hogy mért csinálja mert lehet én értem félre vagy csak viccből csinálja.Van egy kislánya is és Unokatesóm a pasija.2011. júl. 16. 14:39
21/27 anonim válasza:
szerintem semmit nem akar. valószinüleg félreérted, nem is gondolja hogy neked bármi ilyesmi eszedbe jut róla
22/27 A kérdező kommentje:
Na azért nem hiszem hogy poénból mondja hogy kapjam be a cicijét.De nem tudom majd kiderül.
2011. júl. 16. 19:59
23/27 anonim válasza:
úristen emberek.....
de szerintem meg lehet belőle probléma.Mert ez megcsalás és azért csak az unokatesójának a barátnője...
szerintem ne foglalkozz inkább vele.Gondolj bele unokatesódnak rosszul esne nagyon és szerintem ez nem ér meg ennyit..
24/27 anonim válasza:
Mond meg neki hogy meny a francba és öltözz fel.. és sztem nem biszex vagy csak kiváncsi...
25/27 anonim válasza:
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
26/27 Kokto válasza:
Döntsd el mi a fontosabb neked, a jó kapcsolat az unokatesóddal, vagy egy esetleg pár egy éjszakás kaland a csajjal.
27/27 A kérdező kommentje:
ma 00:18-as válaszolónak szól egyáltalán nem kamu.Ilyennel nemszokásom kamuzni ne mindenki magából induljon már ki emberek!;)
2011. júl. 20. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!