Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak az uncsim baratjaval?
osszevesztek az uncsimmal es ki akarnak bekulni de a fiu azt akarja h egy ejszakat legyek az ove, s azutan nagyon boldogga teszi az uncsimat. Megtennem mert az uncsimert mindent megteszek de mi lesz ha kiderul minden, nem tudom mit csinaljak segitsetek . Boldognak akarom latni oket mert nagyon jol talalnak mindenben csak a baratjanak en nagyon tetszek s azert akarja h legyunk egyutt egy ejjelt , s ezzel "zsarol" engemet h ha boldognak akarom latni az uncsijjat egy ejszakamba kerul. s ameddig mindez nem tortenik meg addig nem beszelgetnek es mar kezd a hidegseg kozejuk beallni.
koszonom a valaszokat
Szerinted akkor boldog lesz az unokatesód, hogyha megtudja, hogy lefeküdtél a barátjával? -.-'
Sose engedj a zsarolásnak.... és az biztos, hogy ez a srác nem szereti és nem is tiszteli az unokatesód.
Szerintem ne tedd, semmiképp!
Hogy ha ennyire szemét az a srác, hogy ezt kérje tőled, szerinted szereti az uncsid? Gondold magad bele az uncsid helyébe, ha megtudná, hogy a pasija csak azért van vele mert te lefeküdtél vele. A pasi nem érdemli meg akkor azt a csajt. Ha valaki szeret vlkit nem kér cserébe semmit, főlleg nem mástól.
És ha végül kiderülne ez az egész, te lennél a hibás, szerinted az uncsid bevenné azt, hogy azért feküdtél le a pasijával, hogy ő boldog legyen(szinte még én sem veszem be, szerintem nekem tetszik az a srác vlmennyire),szerintem az uncsid nem kér ilyen szánalmas boldogságból. Tönkremenne a barátságotok is...
L17
ez mar egy honapja igy megy az egesz minden 3 honapja vannak ossze veszve az uncsim teszi tonkre magat nem eszik meg korhazba is kerult,
ettol felek en is h kiderul akkor sem fogja elhinni az uncsim a tortenetet,
amugy a baratja azt mondta h ki alakul ujra a szerelem koztuk de csak az en testemen keresztul.
Miert ilyen szemet a baratja X-(
"Miert ilyen szemet a baratja X-("
ha belemész tese leszel különb,sőt..
énmár rég elmondtam volna unokatesómnak h milyen pasija van nem még itt kérdezgetnék..amúgy..
Szerintem, ha ezt elmondanád az uncsidnak, akkor ő is rájönne, hogy mekkora szemét a barátja és akkor nem tenné magát tönkre miatta.
Be ne dőlj neki...szerintem az uncsid egyáltalán nem kell neki, csak ezzel tud téged zsarolni h lefeküdj vele. Semmiképpen se tedd meg, mert utána meg azzal fog zsarolni, hogy ha nem fekszel le vele megint akkor szakít az uncsiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!