Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Uncsim csaja egy kicsit fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uncsim csaja egy kicsit fura velem. Mért csinálja? :OBővebben lennt.

Figyelt kérdés
Mikor kamozunk akkor egyből a mellét mutogatja meg a seggét.Ha eszünk vagy cigizünk mondhatni erotikusan néz.Tegnap megkérdezte hogy bekapod a cicimet és kicsit meglepődtem rajta.Mikor ottvoltam náluk odajött meztelenül és szólt hogy ne nézzek oda mintha direkt csinálta volna hogy csak azért is oda nézzek.Rákérdezni nem merek hogy mért csinálja mert lehet én értem félre vagy csak viccből csinálja.Van egy kislánya is és Unokatesóm a pasija.
2011. júl. 16. 14:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
Mert egy k*rva
2011. júl. 16. 14:43
 2/27 anonim válasza:
100%

2 választásod van:

-vagy meghágod(mert valszeg azt akarja, de az kitolás lenne az unokatesóddal)

-vagy ezt mind elmondod az unokatesódnak, és pofánröhögöd a ribancot!

2011. júl. 16. 14:44
 3/27 A kérdező kommentje:
őő van egykis gond a meghágással..lányvagyok.
2011. júl. 16. 14:54
 4/27 Girlnextdor ***** válasza:
100%
szerintem bisex es ra akar venni valamire, en mondjuk szolnek az uncsidnak (ha bejon a csaj ha nem) nem normalis az ilyen viselkedes...legalabb jo no?
2011. júl. 16. 14:57
 5/27 A kérdező kommentje:
csak aza baj hogy vmien szinten én ezt élvezem mármint ahogy néz.de a mellmutogatása már zavaró..és amúgy szerintem szép csaj.
2011. júl. 16. 14:59
 6/27 Cicuskaaa123 ***** válasza:
39%
Ezt a kérdést már egyszer feltetted. Nem értem miért másodszor is. De leírom mégegyszer: Szerintem biszex és azt akarja, hogy szexelj vele, kérdezz rá, hogy szeretné-e és ha meg tetszik, akkor milyen baj lehetne ebből? Titokban simán csinálhatnátok. 16/L.
2011. júl. 16. 15:14
 7/27 A kérdező kommentje:
azért tettem fel ezt a kérdést még 1x mert valamilyen okból kifolyólag törölték.:s nem azt mondom hogy júj most nagyon taszít amit csinál, de valahogy úgy érzem mintha vonzana magához vagy nemis tudom kifejezni..:S De közbe meg a pasikhoz is vonzódom akkor énis biszex vagyok mint ő?
2011. júl. 16. 15:20
 8/27 anonim ***** válasza:
Lány-lánnyal nem rossz dolog szerintem. Mi baj lehet belőle? :) Szerintem kapd be a cicijét, ha már megkért rá.
2011. júl. 16. 15:20
 9/27 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Igen, te is biszex vagy.. :D Vagy miért ez olyan nagy baj?
2011. júl. 16. 15:23
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem nem baj.Akkor most számíthatok rá hogy-ha ketten vagyunk akkor simán közeledik hozzám?Félek hogyha közeledne és lenne köztünk valami akkor a nagy barátságunknak annyi lenne.
2011. júl. 16. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!