Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uncsim csaja egy kicsit fura velem. Mért csinálja? :OBővebben lennt.
Figyelt kérdés
Mikor kamozunk akkor egyből a mellét mutogatja meg a seggét.Ha eszünk vagy cigizünk mondhatni erotikusan néz.Tegnap megkérdezte hogy bekapod a cicimet és kicsit meglepődtem rajta.Mikor ottvoltam náluk odajött meztelenül és szólt hogy ne nézzek oda mintha direkt csinálta volna hogy csak azért is oda nézzek.Rákérdezni nem merek hogy mért csinálja mert lehet én értem félre vagy csak viccből csinálja.Van egy kislánya is és Unokatesóm a pasija.2011. júl. 16. 14:39
11/27 anonim válasza:
Szerintem ne stresszelj ezen :)
12/27 A kérdező kommentje:
Nem streszelek rajta csak érdekelne hogy mit várhatok ha kettesben leszünk.
2011. júl. 16. 15:39
13/27 anonim válasza:
Ezt szerintem mi nem tudhatjuk, de majd jön magától. Ha eddig nem támadott le, akkor szerintem ezután sem fog. Várja, hogy te is belépj a játékba, mert biztos baromi hülyén jönne ki, ha te ellöknéd mondjuk.
De lehet csak "hülyéskedik", ezért kéne puhatolóznod. Legközelebb tedd meg amit kér ( puszild meg a mellét, vagy hajolj oda és csinálj úgy mintha megszeretnéd tenni )és azonnal kiderül, hogy szeretne-e valamit, vagy csak csajos agymenés ez a részéről.
14/27 A kérdező kommentje:
Rendben megfogom próbálni, de ha meg hülyéskedik akkor meg az lesz hogy én akarok tőle valamit.Köszönöm az eddigi válaszokat amúgy!:)
2011. júl. 16. 15:51
15/27 anonim válasza:
Akkor egy gúnyosan mosolygós " Te kezdted"-del lerendezed az egészet, ha nem gondolja komolyan.
16/27 A kérdező kommentje:
Rendben ha legközelebb megyek hozzájuk és mondja hogy mit csináljak ,megpróbálkozom.
2011. júl. 16. 15:58
17/27 anonim válasza:
ilyen uncsi csaját mindenkinek !!!
18/27 A kérdező kommentje:
nem mindenki érdemli ám ezt ki ;) :D
2011. júl. 16. 17:57
19/27 anonim válasza:
Mikor mész legközelebb ?:D:D Számolj be nekünk ám mi történt :D
Miért nem próbálod meg ha ha kettesben vagytok te mondod neki hogy csókolja meg a melled pl h mit reagálna :D veszteni valód nincs hisz 2 esben vagytok.
Warezka 19/F
20/27 A kérdező kommentje:
Hát most is beszélek vele azt mondja hogy talán a jövőhéten JÖN értem.Inkább megvárom hogy ő kezdeményezzen és max folytatom.:D
2011. júl. 16. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!