Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha egy srác órákig is bírja úgy, hogy nem megy el?
Figyelt kérdés
Néha már eléggé idegesítő tud lenni ez a dolog, mert nekem elég 20 perc is. De a párom akár 2-3 órán keresztül is bírná. Ez miért van így? Nem tud ellazulni, vagy nem is élvezi annyira a szexet, vagy csak nagy az önuralma?2011. júl. 15. 19:28
11/17 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 20:12
Igen lehet!!
Mond meg neki hogy ne recskázzon annyit!!
Vagy kérdezd meg normálisan hogy hányszor szokott masztizni 1 nap!Ezt meg kell beszélnetek mert ez így neked sem jó...
Bár más nő ezért lehet össze tenné a két kezét!
12/17 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is, igazából csak az zavar, hogy félek ő nem élvezi. Nekem jó, hogy ilyen pasim van :D
2011. júl. 15. 20:25
13/17 A kérdező kommentje:
Volt, hogy 4 napig együtt voltunk és akkor nem hiszem, hogy masztizott volna, mert azt azért észreveszi az ember.
2011. júl. 15. 20:27
14/17 anonim válasza:
Én is addig bírom szinte, amíg akarom. Ha előtte kiverem 10-szer, akkor meg pláne. Egyébként én akármennit dugok, utána a zuhany alatt még egyszer kiszoktam:)
Amúgy tényleg csajok, mennyi a jó idő?
15/17 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, hogy addig birom, ameddig akarom. Egyszer azt mondom, hogy "oké, akkor élvezzünk el", és paff. Tök jó. :D Szerintem még mindig jobb a 3 órahossza boldogan, mint nyögvenyelős 10 perc a tegnapi U17 meccsen agyalva. 20/F
16/17 szamuráj válasza:
Én akkor is élvezem a dugást ha sokéig nem megyek el!
Sőt, a 4.-5.-ik akciónál már a magömlés sem kötelező, de akor is van orgazmusom.
Ne parázz, ha azt mondja, hogy élvezi akkor élvezi!!
Ha nem élvezné, azt észrevennéd :) 37/F
17/17 anonim válasza:
sztem inkább jó,mert speciel az én pasim 5perc után ráhagyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!