Normális, hogy az én majdnem kétévesemnek kipattan az éjszaka közepén a szeme és 2-4 órákig ébren van?
Szerintem is egyértelmű, hogy nem szabad hagyni, hogy nappal aludjon. Nem minden kétéves igényli, az én gyerekeim se aludtak 1 éves koruktól egy percet sem nappal. :S
Ha leszoktatod a nappali alvásról, szerintem éjjel nem lesz gond.
Az első napokban szervezz valami programot, hogy esélye se legyen az alvásra. :D
Az én 20 hónapos kisfiam ugyanezt csinálta. Nálunk is az vált be, hogy pár napig nem hagytuk aludni napközben, és utána sikerült újból átaludnia az éjszakát.
Amikor felébredt, mi is elmagyaráztuk, hogy éjszaka van, és nem játszottunk vele, bár szerette volna. Olyan is volt, hogy leoltottuk a lámpát, és hagytuk kóvályogni a szobában. Egy idő után visszamászott az ágyba. :)
Fontos az is, hogy mi délután 3 óra után már sosem hagyjuk őt elaludni. Ha előtte alszik, oké, de ha utána, akkor biztosan felébred éjjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!