7és fél hónapos kislányom még 5x 6x szopizik és sokszor órákig, ez normális?
Biztos hogy mindig szopni akar??
Nem álmos, vagy csak babusgatásra vágyik?
Esetleg a foga???
Lehet, hogy a sűrű szopitól( etetéstől) fáj a hasa.
Mi 6 hósak vagyunk. Napi 5 szopi + 1 főzelék.
Délután nasinak gyümölcs :)
Igazából nincsen aggódnivalód. A kicsiknek egy éves korukig teljesen normális ha a fő táplálékuk az anyatej, és emeltt csak kóstolgatnak. Az hogy a sok szopitól fáj a hasa egy nagy marhaság! A sokféle más ennivaló viszont okozhat gondot és éjszakai nyugtalanságot.
7-8 hónapos korban megjelenik a babáknál egy kötődési fázis amikor a korábbiaknál sokkal jobban ragaszkodnak az anyukájukhoz. És az anyuka, meg a cicizés biztonságot megnyugvást jelent a babának, ezért is szopizik ennyi idősen akár egy órát is.
Semmit sem csinálsz rosszul, csak annyi más ennivalóval kínáld amennyit szívesen elfogad és mindegy hogy mennyit eszik belőle.
Az én fiam 11 hónapos, mindenfélét megkóstól, ami ízlik neki abból többet is eszik, de még símán 2,5-3 óránként szopizik is. Gyönyörűen fejlődik, boldog kiegyensúlyozott baba.
és talán félreérthető voltam, 6x eszik egy nap, 2x 3x kap szilárd táplálékot is, de mellette még szopik is mert nem tudtam még kiváltani egy étkezést sem, és igazából ez a gond. A szilárd kajával eljátszik fél órát órát, majd fél órát órát szopizik és bealszik, mire felkel lassan jön a következő hami.
Még nem jön amúgy a fogacskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!