3 hetes a kislányom és változó időnként szopizik.1 és 3 óra közt. Szopizás után még 2 órával is jön vissza neki a tejcsi. Mit tegyek? Vigyem orvoshoz? Meg erre az időre hány ml a normális mennyiség amit esznek?
Az én fiam 2 hetes, ma jött neki is vissza tej még 2 órával szopi után is. Összesen 5-ször. Nagyon megijedtem én is, ugyanez jutott eszembe. Annyi, hogy mielőtt ez történt, a megszokotthoz képest gyorsabban és többet evett, valószínű ez okozta. De én is ott ülök mellette és figyelem, hogy mi történik.
A mennyiség pedig, ahogy nekem a doki mondta: testsúlykgonként 130-150 ml. Vagyis ha 3kg, akkor 390-450ml tej, ezt kell elosztani az étkezések számával. Ha 6-szor eszik, akkor evésenként 65-70 gr amit megeszik.
Nem mondom, hogy nyugi, mert tudom, milyen ez, engem sem nyugtat meg semmi, csak ha eltelik a nap és nem történt semmi baj. Boldog babázást kívánok Neked!
Az én fiam 4 hós, de még mindig nagyon bukós. Sőt egyre jobban, mivel egész nap jár a keze lába, és ilyenkor mindig jön vissza a tej. Tudom, milyen érzés. Én is nagyon sokat aggódtem és idegeskedtem az elején, de azt mondják, ha hízik rendesen, akkor semmi gond. Ha nem hízik, akkor lehet, hogy refluxos.
Állítólag ha elkezdődik a hozzátáplálás, akkor ez elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!