8 honapos, hozzataplalt babanal mennyi a normalis napi szeklet mennyiseg?
Figyelt kérdés
reggel-este kap csak tapszert,de napi 4-5 kaka tuti van.2011. júl. 28. 11:02
1/5 anonim válasza:
Igaz, hogy ő 10 hónapos, szintén reggel, este kap tápszert.Tízóraira tápszer+vajas zsömle darabkák vagy sajt vagy gyümölcs, ebédre húsos, zöldséges főzelék.Uzsonnára tejpép vagy főzelék.Lányom csak egyszer kakil egy nap, és van, hogy 2 naponta egyszer.Nem lehet, hogy túl sok gyümölcsöt kap? Ha igen, próbáld meg lecsökkenteni, másra cserélni, ha nem örülsz a sok kakinak.Nálunk ma pont az ellenkezője volt, székrekedése volt szegénynek, nagyon kínlódott.Úgy látszik, a napokban sok volt a szilárd, és hiába itattam egész nap, nem nagyon kellett neki.Szerintem ezt így nem lehet megmondani, mi a normális, mert attól függ, miket eszik.Ha sok a gyümölcs, a zöldség és a folyadék, akkor többet kakil.
2/5 anonim válasza:
nálunk is mostanában 4 kski van,(van amelyik elég híg) de jönnek a fogai. próbáltam banánt, meg répa főzit, így tegnap előtt és tegnap csak egy kaki volt, de azok nem fértek a pelusba :(
3/5 A kérdező kommentje:
tizoraira kap csak gyumit... amugy eleg kemenyet kakil,nem merek banant adni neki..azert koszi
2011. júl. 28. 19:41
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.Nem lehet, hogy jönnek a fogai Neki is?Az okozhat hasmenést, gyakoribb kakikat.Nézd meg az ínyét!Ha fehéredik, akkor fog lesz.Szerintem egyébként minden normális ilyen szempontból, lehet, hogy neki gyorsabb az anyagcseréje, vagy sok folyadékot iszik.
5/5 A kérdező kommentje:
Na akkor az lesz az.. napi kb 4deci vizet megiszik. :)
2011. júl. 29. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!