Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI a véleményetek erről a sok tükörben pózólos félmeztelen lányról, aki 20 kilo sminket magukra raknak, és csücsöritenek a a képeken? Csak szerintem ellenseznves? 20/F
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 16:30
2/11 anonim válasza:
nem,szerintem is...úgy gondolom sokkal jobb egy aranyos ,mosolygós profilkép mint a cigánypózolás....
3/11 anonim válasza:
Szánalmasak,és azt hiszik a külső a minden,pedig az igazi férfiak nem a plázacicás ribiket fogják szeretni azok csak egy éjszakás kalandra jók,több fiú haver mondta.Nem vagyok egyátalán csúnya,sem kövér semmi baj velem,de nem csinálok ilyen képeket,és már vőlegényem is van. 21L
4/11 anonim válasza:
Ameg kedvemre dughatom oket addig gond nincs!
17F
5/11 anonim válasza:
Nekem az ellenszeves 20/F hogy, hőbörögsz de közbe s*ggbekúrnád mindet.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, kellenek csupasz képek is nem csak modellekről hanem amatőrökről is. szeretem nézni amikor fekszenek a medence szélén jó barnák, inkább ilyen képeket lássak minthogy teljes nerc bundába üljön a fotelba
19/F
6/11 anonim válasza:
Félmezteleneket azért nem sűrűn lehet látni. A csücsörítős képek viszont gusztustalanok.
8/11 anonim válasza:
Anusmouthus ennek a betegségnek a neve!Nagyon ragályos vigyázz vele!Ha túl sokáig nézel ilyen képet teis megfertőződdhetsz!
10/11 anonim válasza:
az hogy megdugnám aztán kidobnám az utcára
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!