Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Áldás vagy átok egy ekkora farok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áldás vagy átok egy ekkora farok?

Figyelt kérdés
19 hosszú és 15 kerületű.
dec. 19. 09:02
A kérdező szavazást indított:
Áldás
Átok
37 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod használni, akkor áldás.
dec. 19. 09:03
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Egyértelmű 😃

Bár nekem lenne ekkora.

dec. 19. 09:09
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Még éppen áldás.
dec. 19. 09:09
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
A gyakorisoknál alap dolog
dec. 19. 09:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj tövig nyomni ha szűkebb a lány és vannak kifejezetten nagy szerszámokhoz jó pózok is.

A szopás nehezebb szóval azzal hátrányban vagy

dec. 19. 09:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

tutii hogy áldás.. több elfogadás kéne a világba

nekem ennél sokkal kisebb de egy igazi férfi elfogadja a hiányosságait, ennyi. az is a kinézeten dob.

dec. 19. 11:20
 7/17 anonim ***** válasza:
43%
Sem áldásnak sem átoknak nem nevezném. Pont annyit ér mint egy 14, 15, 17, vagy 20 cm-s. Nekem 18,7cm és nem egészen 15cm körméretű, külsőm átlagos és semmivel több nőt nem tudtam szerezni mint egy úgymond átlag mérettel rendelkező pasi. Pedig terjesztették is akivel voltam de csak ezért nem fog senki rád mászni, ha egyébként nem jössz be neki és a többi dolog nem stimmel. Max olyan aki nagy rbanc de annak meg kb mind1 csak péló legyen. Gondolom ez irányú a kérdés. Ez csak ilyen urban legend, hogy ha terjesztik, hogy nagy a szerszámod akkor ugranak rád a nők. Tapasztalatból mondom, nem így van.
dec. 19. 11:31
 8/17 anonim ***** válasza:
39%
A srác, akihez járunk a csajokkal, neki ekkora. Mi áldjuk érte. De nem ettől jó az ágyban...
dec. 19. 11:44
 9/17 anonim ***** válasza:
40%

pláne napjainkban amikor nem a férfiasságodm kisugárzásod kell hanem attól indulnak be a lányok, nők hogy te aláveted magad az akaratuknak.. "legyél rabszolga csicska" mindenre bólogass nekik.

volt 1-2 ember aki olyan szinten nyalt be a női tagoknak egy egyetemi bizottságban hogy a fal leolvadt kb

legyél talpnyaló kiskutya, meg feminsita és észrevesznek, lesz bnőd

legyél igazi férfi, akinek önálló véleménye van és nem nyal be =eláshatod magad :D

dec. 19. 11:45
 10/17 anonim ***** válasza:
42%
#8 Dehogynem csak ti se meritek bevallani.
dec. 19. 13:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!