Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áldás vagy átok egy ekkora farok?
Nekem 16 centi de nem cserélnék veled.
Ez is elég ugyanúgy mindenre, sose volt kevés vagy nem élvezhető egy csajnak se. Tetszik nekik meg kényelmes is minden póz. De közben nem is zavaróan nagy, tudják jól szopni, nem kell annyira óvatoskodni, lehet vele jól dugni meg kb kompatibilis minden csajjal. A tiédet max látványra írigylem.
13
mer azt hiszik hazudsz (sztem az emberek 90% kamus)
2. hogy szerinted pont olyan jó miint a 14-17 centis
#13 Mert hülyeséget írtál.
Hatalmas áldás.
Ok akkor én áldott vagyok, ha az a -3 mm belefér. 😂
Nem azt mondtam, hogy nem jobb mint egy 14-17cm-s. Azt írtam se nem áldás se nem átok, mert ameddig nem jutunk az ágyig semmi jelentősége sincs és utána sem fog elzavarni a csaj ha épp 14-16 centis. Legalábbis én ilyet nem hallottam eddig.
De most tényleg akik itt gyk-n vannak komolyan elhiszik, hogy a való életben csak azért mert 19cm vagy feletti mérete van, csak csettint egyet és azonnal hanyatt dobja minden csaj magát? 😂 Mert nagy tévedésben vagytok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!