Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízásfétises hajlamok esetén nektek segített, hogy kicsiben kipróbáltátok, vagy csak rosszabb lett tőle?
Nem tudom, hány ember érintett ezekben a dolgokban (valószínűleg nagyon-nagyon kevés), de láttam néhány ilyen témájú kérdést.
"Hízásfétisem" ("feedee/feeder") van, vagyis egyrészt izgat, ha egy nő hízik (főleg, ha szándékosan), másrészt egy kicsit az is izgat, ha én hízok a párom mellett és ő ezt látja, szóvá teszi (még inkább, ha hizlal).
Ezek nyilvánvalóan problémás, akár beteges vágyak.
Nem tudom, hogy a helyes a teljes "elfojtás"/figyelemelterelés/korlátozás. Vagy segít-e, ha kicsiben kipróbálja, "kiéli" az ember? Vajon ha pár kiló hízást vagy hizlalást kipróbál az ember (ami még egészségileg nem necces), attól könnyebb lesz utána, mert ki lett próbálva és már nem olyan érdekes? Vagy csak olaj a tűzre és csak rosszabb lesz tőle?
Ugyanez kérdés a következőre: mennyire segít vagy ront a dologban az ilyen témájú szexuális fantáziálás, játék?
Nektek van tapasztalatotok?
Én saját tapasztalatból tudom mondani, hogy sokkal jobb érzés megélni.
Körülbelül 9-10 éve döntöttem el, azóta +55kg-ot híztam. Vannak akik szerint nem olyan nagy eredmény ennyi idő alatt, de én örülök neki és sokkal jobban érzem magam így. Magabiztosságot adott.
Vannak akik úgy gondolják, hogy egészségtelen.
Igen, lehetséges, de nem szeméttel kell tömnöd magad, hanem próbálj egészségesebb ételekből építkezni.
Úgy azért mégsem "olyan egészségtelen", főleg ha még mozogsz is mellé.
Ha elfojtod, szerintem úgyis ott lesz benned ami pedig nagyon fog zavarni az életed során.
Ha kicsiben kezded, szerintem azzal semmi gond nincs.
#2, az úgy nem semmi, amúgy férfi vagy, vagy nő? hány éves vagy?
Engem nem érdekel a hízás, csak a kövér lányok, és a csajok felhízlalása. Szóval én eddig elég jól elvoltam anélkül, hogy ezt a gyakorlatban is megvalósítsam, bár a második barátnőm elég sokat hízott, amíg vele voltam, vagy 20 kilót. Nem hízlaltam direkt, de azért vittem neki édességeket, szóval én is "kivettem" belőle a részem.
32/F
Én kipróbáltam, 117kg nál járok, és ki tudja hol a vége. Pedig nem direkt hízok már, csak szimplán azt eszem amit akarok:)
23f
Csak pár gondolat.
Egy kívülálló marslakó vagy egy aszexuális ember számára a normálisnak nevezett szexuális ténykedés semmivel sem kevésbé abszurd és gusztustalan, mint bármelyik "beteg" fétis.
A fétis ugyanúgy egy szexuális vágy, és ugyanúgy működik, csak a szokványostól eltérő szexuális vágyakat fétisnek nevezik.
Ez a hízósdni nem egy különleges valami, nem is tudom, mért kell külön fétisként kezelni. Egész egyszerűen arról szól, hogy nem mindenki a kiálló, zörgő bordájú testekre izgul. Van, akinek kell ehhez 5, 10, 20, vagy mondjuk 50 kiló plusz. Tény, hogy minél nagyobb számot írok, annál kevesebbnek van olyan preferenciája.
Önmaguk hízlalása inkább azokat érdekli, akik a saját nemük irányában (is) érdekeltek. Nincs ebben semmi meglepő, a soványságot preferáló melegek úgyszintén szeretik a saját szexuális vágyálmukat önmagukból is megvalósítani, meg a tükörben tetszelegni. Egy heteró a saját, totál érdektelen testéről hajlamosabb elfelejtkezni.
Probléma-e a hízás kiélése?
Nekem erről az a véleményem, hogy a férfiak nagy többsége egyszerűen genetikailag hízásképtelen, úgyhogy nem kell félni attól, hogy hipp-hopp kétszáz kiló lesz, mert az akar lenni. Aki pedig az a fajta, hogy ez neki simán megy, az ugyanúgy elhízott volna egyszerű szarokbeleségből is, legfeljebb öt évvel később.
Nekem nagy élmény volt, de sajnos inkább csak olaj a tűzre..
182 cm vagyok, 85 kiló voltam, mikor először hízókúrázni kezdtem. Többször mentem aztán fel-le.
Most 98 kiló vagyok, hetek óta hízókúrázom, és nem biztos, hogy le fogok tudni állni 100-nál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!