Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hízásfétises hajlamok esetén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízásfétises hajlamok esetén nektek segített, hogy kicsiben kipróbáltátok, vagy csak rosszabb lett tőle?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hány ember érintett ezekben a dolgokban (valószínűleg nagyon-nagyon kevés), de láttam néhány ilyen témájú kérdést.

"Hízásfétisem" ("feedee/feeder") van, vagyis egyrészt izgat, ha egy nő hízik (főleg, ha szándékosan), másrészt egy kicsit az is izgat, ha én hízok a párom mellett és ő ezt látja, szóvá teszi (még inkább, ha hizlal).

Ezek nyilvánvalóan problémás, akár beteges vágyak.

Nem tudom, hogy a helyes a teljes "elfojtás"/figyelemelterelés/korlátozás. Vagy segít-e, ha kicsiben kipróbálja, "kiéli" az ember? Vajon ha pár kiló hízást vagy hizlalást kipróbál az ember (ami még egészségileg nem necces), attól könnyebb lesz utána, mert ki lett próbálva és már nem olyan érdekes? Vagy csak olaj a tűzre és csak rosszabb lesz tőle?

Ugyanez kérdés a következőre: mennyire segít vagy ront a dologban az ilyen témájú szexuális fantáziálás, játék?

Nektek van tapasztalatotok?

ma 12:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nincs tapasztalatom de szivesen kipróbálnám egy velem egykorú lánnyal 22/F, és amm igen egy elég jó kérdést tettél fel , vajon olaj a tűzre vagy csak elmúlna ha kipróbálnám ? ...
ma 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!