Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a párom?
Figyelt kérdés
Minden vágya a páromnak, hogy többes szexben vegyen részt. Én mondtam, hogy nem tudom magam rávenni erre, valahogy felfordul a gyomrom ha rágondolok. Azt akarja, hogy én egy másik nőt elégítsek ki és szexeljek vele, még ő valamelyikünk dug. Évek óta nyaggat ezzel. A kapcsolat elején nem mondta, hogy ilyen hüly@ vágyai lennének. Elmúlt 50 éves és most kezdte nagyon nyomni ezt a dolgot, mert szerinte én nem teszek semmit, unalmas a szex stb. Én nem vagyok leszbikus még azt sem szeretem, ha egy másik nő a közelemben van. Mindig is inkább a fiúk társaságát kerestem, előbb megyek autótszerelni, mint sminket készíteni. Miért akar olyanra kényszeríteni, amit nem akarok? A válást is kilátásba helyezte, meg azt is, hogy az új nőjét beköltözteti a házba, úgy hogy én itt lakok.dec. 19. 14:29
1/10 anonim válasza:
Szakításra nem gondoltál már ezzel az állattal?
4/10 anonim válasza:
Ésxte miért nem érted meg az hogy Ő ezt nem akarja?
5/10 anonim válasza:
Válóper .50 felett hülyülnek meg q pasik kapu zárási pánik miatt
7/10 anonim válasza:
Ha legközelebb kamu kérdést írsz ki, jobban gondold át. A korosztály legyen inkább 30, nyilván nem fogalmaz így egy 50 körüli nő. Pláne nem irogat ilyeneket pont ide. Értem, hogy ez a fétised, de annyira átlátszó.
8/10 anonim válasza:
Mond neki hogy inkább még egy pasi kell, majd megtudja milyen szar érzés. Amúgy meg ki kell dobni ha értelmetlen…
9/10 anonim válasza:
Előbb dugassa seggbe magát egy pasival előtted aztán beszéljetek a plusz lányról xD
Ilyeneket ne nyelj le. Ha válással meg csaj beköltöztetéssel fenyegetőzik csomagold össze a cuccait és rakd ki.
10/10 anonim válasza:
Az nem megoldás, hogy ő két másik nővel van, természetesen nem előtted? Vagy ha már hármasozni akar akkor plusz egy pasiban se lennél benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!