Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esetleg olyan szer amivel a lányokat be lehet indítan?
előző
Hja ha te kápráztatni akarsz...Hawaii, Fanta....
de ! séta? csillagválasztás, stb. ezek igen költségesek...
szerelem...hmm a szívdobbanás költsége?
fantáziátlan, ökör vagy or tudatlan, fiatalka....
"Hja ha te kápráztatni akarsz...Hawaii, Fanta....
de ! séta? csillagválasztás, stb. ezek igen költségesek...
szerelem...hmm a szívdobbanás költsége?
fantáziátlan, ökör vagy or tudatlan, fiatalka...."
Volt már 50 csajom szal nem a semmibe beszélek, merem azt mondani, h ismerem már a nőket.
Így azt is tudom, h te vagy a tudatlan.
De ezt egy átlagember is megmondja a kommented után.
Séta...megnézném az arcodat mikor már a 10. randin is sétálni megyünk a nagy betondzsuneglbe vagy ki a tehénszaros mezőre.
A csillagválasztós baromság meg kb. minden 10 csajt hozza lázba.
A szerelem meg nem lesz csak úgy a semmiből meg a szívdobbanás, mindegy szerintem ne nézz annyira sok romantikus filmet...
HIába jár a szád, csajozáshoz kell lóvé, ha tetszik ha nem.
ÉS légyszives majd ne kezdd el, hogy téged ez nem érdekel egy utolsó csövessel is leélnéd az életed egy csatornában, mert szerintem nem csak engem, de mást se érdekel:)
Neked utolsó annyit tudok tanácsolni, hogy legyél magadra igényesebb,pakolj fel magadra pár kiló izmot, azzal tudod a fejed kompenzálni valamennyire.
Meg szerezz egy jól fizető állást és akkor jó lesz:)
62%, nem akkor ismered a nőket, ha már 50-nel voltál együtt, gondolom viszonylag rövid ideig (hiszen ennyi hosszútávú kapcsolat nem fér bele egy életbe sem, te pedig gondolom olyan 25-30valamennyi körül lehetsz), hanem akkor, ha kevesebb, de hosszú és komoly kapcsolatod volt. Akkor tudsz kiismerni egy embert, ha hosszú ideig együtt vagy vele. És abban sem vagyok biztos, hogy az az 50 lány a többséghez tartozott. Vagy ha igen, akkor is vannak másféle lányok is.
23/l
Kedves 13:15-as, köszönöm, hogy így ismeretlenül is tudod, hogy milyen vagyok! Csak azért, mert téged csak olyan nőkkel hozott össze az élet (ki tudja nem a saját hibádból-e), azért nem minden nő pénzéhes k.va. Akármilyen nehéz is ezt elhinni.
Mesélek neked valamit. 23 éves vagyok, egyetemista, van barátom három éve, aki most végzett és egy éve dolgozik. Nincsenek milliói, nincs autója, nem is voltunk még eddig nyaralni együtt, mert nem futotta rá. Ha minden jól megy az idén elmegyünk, és képzeld, nem fizettetem ki vele az egészet, hanem kifizetem magamnak a részemet. Volt olyan időszak, amikor nem nagyon volt pénz. Olyankor segítettem. Nem tartatom ki magam, nem élősködöm rajta, nem költöm a pénzét. Szoktam én is fizetni, ha elemgyünk valahova, vagy ha vásárolunk. Szóval köszönöm az általánosítást. És ha most azt mondod, hogy 100-ból 1 ilyen van, akkor azt is elmondom, hogy a barátaim többsége így él és gondolozik, mint én. Ha hiszed, ha nem vannak normális lányok. Csak jobban ki kell nyitni a szemedet, hogy észrevegyél minket. Ha meg te az agyonfestett mininéli is minibb szokánys lányokra buksz akkor ne itt sírj.
23/l
Volt már 50 csajom szal nem a semmibe beszélek, merem azt mondani, h ismerem már a nőket.
Így azt is tudom, h te vagy a tudatlan.
De ezt egy átlagember is megmondja a kommented után.
Séta...megnézném az arcodat mikor már a 10. randin is sétálni megyünk a nagy betondzsuneglbe vagy ki a tehénszaros mezőre.
Fentieknek....picurkák ne akarjatok már versenyezni, akkora valós számot írhatnék, hogy elkékülnél....
Szóval a Ti sekélyes életetekben nem nők de kúrási alkalmak voltak, ami nem egyenlő a meghódítással...
Ha Ti a dugásról beszéltek, igazatok van, ahhoz pénz pénz és pénz kell, de ezt már Montecuccoli is megmondta. Nna de ez nem azonos a nővel, csak jobb mint 1 recskázás.
Amúgy a korotok nem szégyen, fiatalka, csupán a tudatlanságotok jelzője, végeztem veletek ....nna sicc haza a mamához...
Kár reagálni nem fogok válaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!