Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Héééééééééééééééjj lányook?!
Én ezt már nem értem.Nincs barátnőm(nem is volt),valószínű azért,mert túl magasak az elvárásaim,vagy a fene tudja.De hát most mit csináljak,ha nekem fontos az is,hogy a lánynak legyen valamicske esze,ne legyen egy idióta,hisztis,agyatlan liba,és azért szép is legyen már valamennyire:)Mert olyan próbálkozott már,akiben az egyik tulajdonság megvolt,nem is egyszer....de hát,most ti összejönnétek pl. egy olyannal,aki egész jó fej,de kb. az arcánál szebbet hányok,vagy jó nő,de esze,mint egy döglött hintalónak.Szóval értitek:)
Hol vannak a helyes(nem agyonsminkelt tinir*banc),de ugyanakkor értelmes lányok.Vagy csak én rakom túl magasra a lécet?Mit gondoltok TI?Előre is köszi:)
ma 22:41
Írták neked, hogy veled azonos "szintű" lánnyal kezdj, a válaszod az volt, hogy azzal is kezdesz és mivel neked szép és okos lány kell, valószínűleg magadat is annak tartod, még írtad is. "Hát,ha olyan kib*szott csúnya lennék,vagy egy gyökér szefo-s,nem ezeket a lányokat keresném,nyugi"
Egyébként nem azt írtam, hogy biztosan az vagy, hanem azt, hogy annak TŰNSZ. Vedd észre a különbséget, ha okos vagy menni fog. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!