Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Héééééééééééééééjj lányook?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Héééééééééééééééjj lányook?!

Figyelt kérdés

Én ezt már nem értem.Nincs barátnőm(nem is volt),valószínű azért,mert túl magasak az elvárásaim,vagy a fene tudja.De hát most mit csináljak,ha nekem fontos az is,hogy a lánynak legyen valamicske esze,ne legyen egy idióta,hisztis,agyatlan liba,és azért szép is legyen már valamennyire:)Mert olyan próbálkozott már,akiben az egyik tulajdonság megvolt,nem is egyszer....de hát,most ti összejönnétek pl. egy olyannal,aki egész jó fej,de kb. az arcánál szebbet hányok,vagy jó nő,de esze,mint egy döglött hintalónak.Szóval értitek:)

Hol vannak a helyes(nem agyonsminkelt tinir*banc),de ugyanakkor értelmes lányok.Vagy csak én rakom túl magasra a lécet?Mit gondoltok TI?Előre is köszi:)

2011. júl. 14. 22:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

akadnak :D de nem mondom mert nem kell a konkurencia bleeeee :P

19F

2011. júl. 14. 22:23
 2/25 napietus ***** válasza:
az elvárásaid tök normálisak, ne add lejjebb :) ha nem keresed görcsösen, meg fogod találni a Hozzád illőt.
2011. júl. 14. 22:24
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
A jól kinéző, okos lányok a jól kinéző okos fiúkkal vannak :D Csak oda helyezd a mércét ahol te is állsz ;)
2011. júl. 14. 22:24
 4/25 napietus ***** válasza:

tyukver igazat ír. egy jó nő megteheti, hogy válogasson, egy okos nő él is ezzel a lehetőséggel :)

egy szép, de buta nő szintén válogathatna, de nincs elég esze hozzá. egy csúnya, de okos nő tudja, hogy nem válogathat a végtelenségig.

2011. júl. 14. 22:27
 5/25 A kérdező kommentje:

Hehe:)

Nem is adom lejjebb:D

Hát,ha olyan kib*szott csúnya lennék,vagy egy gyökér szefo-s,nem ezeket a lányokat keresném,nyugi;))

2011. júl. 14. 22:28
 6/25 anonim ***** válasza:
linkelj képet, és akkor majd eldöntöm, hogy miért nincs barátnőd!
2011. júl. 14. 22:33
 7/25 anonim ***** válasza:
A megnyilvánulásaid alapján olyan hű de nagyon intelligens sem lehetsz :D
2011. júl. 14. 22:35
 8/25 anonim ***** válasza:
Elég nagyképűnek tűnsz, ezt az okos, normális lányok nem szeretik. Én sem. ;)
2011. júl. 14. 22:36
 9/25 anonim ***** válasza:

okos vagyok és szép :)

(és talán picit egoista:D)

2011. júl. 14. 22:38
 10/25 A kérdező kommentje:

Utolsó:na ez jó;)

Utolsó előtti: ezt a véleményed miből alkottad,hogy nagyképű vagyok...nem hiszem,hogy bárkit is lekezeltem ,vagy magamat dicsőítettem volna.Akkor miért is vagyok nagyképű?

2011. júl. 14. 22:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!