Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex után csípő, égető érzésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után csípő, égető érzésem van. (fog. Gátlót szedek) mitől lehet ez? Ellene tenni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Az előző barátomnál nem volt ilyen tapasztalatom, vagy legalábbis nem ilyen mértékben. Ha gumival csináljuk akkor nincs semmi. És nagyon lassan folyik ki belőlem a cucc. Valaki nem tudna segíteni?? Vagy lehet, hogy a gyógyszerváltás az oka??
2011. júl. 14. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fastungél
2011. júl. 14. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon kidörzsölődsz, vagy van vmi fertőzésetek. Vagy neked, vagy neki. De inkább neki. Talán el kellene mennie dokihoz. Bár nem értem, hogy ha már fél éve szexeltek, és az első óta mindig ilyen, miért nem jutott még eszetekbe. Ritka, de előfordul az is, hogy allergiás vagy rá.
2011. júl. 14. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam én is elmentem dokihoz és a kenet vizsgálatnál kiderült hogy baktériumom van ilyenkor kapott te is és a páros is gyógyszert és te még kapsz kúpot is! Nem érdemes vele játszani mert komoly baj is lehet belőle!! Ne kerüld a dokit
2011. júl. 14. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!