Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex után csípő, égető érzésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után csípő, égető érzésem van. (fog. Gátlót szedek) mitől lehet ez? Ellene tenni hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Az előző barátomnál nem volt ilyen tapasztalatom, vagy legalábbis nem ilyen mértékben. Ha gumival csináljuk akkor nincs semmi. És nagyon lassan folyik ki belőlem a cucc. Valaki nem tudna segíteni?? Vagy lehet, hogy a gyógyszerváltás az oka??
2011. júl. 14. 11:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha csípő égető érzés akkor vagy nem voltál éléggé nedves és kidörzsölte vagy valami gombás fertőzés irány a doki

19/L

2011. júl. 14. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem gombás vagy
2011. júl. 14. 11:20
 3/13 A kérdező kommentje:
de rögtön az első alkalom után éreztem, és azóta is..?? :O (fél éve szexelünk..)
2011. júl. 14. 11:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott, figyelj arra mit eszik a barátod. Ha a párom csípőset eszik, akkor ott is csíp szex után.
2011. júl. 14. 11:23
 5/13 A kérdező kommentje:
ennyiszer nem eszik csípőset! :) Mindig fáj, hol kevésbé, hol jobban :( És egy olyan 10-15 perc és már rendbe is jövök. Csak aznap már nem nagyon jó a szex még egyszer, mert fáj, vagyis... inkább kellemetlen.
2011. júl. 14. 11:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon csíp a sperma, ezért nem szokott bnnem elmenni a barátom. Nem tudom miért lehet, mert ha allergia lenne akkor állítólag máshol is csípne, kiütést okozna (mell, has, popsi).
2011. júl. 14. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
menj el dokihoz
2011. júl. 14. 11:28
 8/13 A kérdező kommentje:
A dokit kerülném... meg ha nem jövök rá, akkor biztosan elmegyek, de azért kérdezem meg, hogy hátha valaki volt ilyen helyzetben és rájött a megoldásra!
2011. júl. 14. 11:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Hmm akkor nem tudom.
2011. júl. 14. 11:30
 10/13 anonim ***** válasza:
2011. júl. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!