Lehet hogy a barátom ondója irritálja a hüvelyemet? Vagy mitől lehetett csipő érzésem a hüvelyben?
Figyelt kérdés
miután a barátom belém élvezett utána mégegyszer szeretkeztünk. nem voltam el pisilni se és szerintem bennem maradt valamennyi ondó ezután még aznap is és következő nap is csípett és mintha picit fájt volna a szex. ez a bennem maradt ondótól lehetett? vagy mástól?2010. dec. 27. 20:32
2/8 anonim válasza:
vagy méhszájseb...mindenképp doki
3/8 Kriszti83 válasza:
Ez fertőzés, gomba. Irány a doki vagy minimum a patika.
4/8 A kérdező kommentje:
de hogy lehet gomba? most volt fertőzésem és kezeltem és elmúlt. menstruáltam elmúlt az is és utána dugtunk belémélvezett és nem vártam meg mig kifolyik az összes pisilni se voltam és azután fájt. az első akkor miért nem?
miért következtettek a gombára? vagy fertőzésre?
2010. dec. 27. 22:06
5/8 anonim válasza:
És a párod is kezelte magát? Mert ilyenkor nem csak neked kell. Ping-pongról hallottál már?
Ha ez nem a másik variáció ,hogy nem nedvesedsz be eléggé és a párod kidörzsöl alul, első alkalommal nem érzed ,de utána igen. Nálam ilyenkor volt ilyen tünet.
6/8 anonim válasza:
kezelted vagy kezeltetted? mert nem mindegy, egy rosszul kezelt vagy elhanyagolt fertőzéstől lehet méhszájsebed és pont ilyen tüneteket okozhat...vagy hagyd abba a fogamzásgátlót, ha a doki szerint semmi baj nincs, és védekezzetek máshogy, mert a tabi is lehet gond
7/8 A kérdező kommentje:
kezeltettem! orvosnál voltam ő írt fel kúpot.
a következő szexnél semmilyen tünet nincs. akkor is biztos a fertőzés? nem lehet hogy mégis a bennem maradt ondó a hibás?
2010. dec. 28. 17:43
8/8 A kérdező kommentje:
tabit már szedek három hónapja. kétlem hogy attól lenne. ilyen most fordult elő előszőr!!!
2010. dec. 28. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!