Évek óta a NIVEA tusfürdőt használom, de kb 2 hónapja csipi a hüvelyemet, kipróbáltam már az intim mosókat is, de sikertelenül. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Semmilyen fertőzem nincsen, nem viszketek, nem vok kipirosodva sem, csak egyszerűen csíp. :(2009. aug. 31. 17:25
1/7 anonim válasza:
Gyógyszertári mosakodókrémmel mosakodj! Ha ez sem használ, menj orvoshoz!
2/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nincs fertőzésed? Mert ha csíp, akkor valami nincs rendben. Mindenképpen menj el a dokihoz, ha eddig nem mondtad volna ezt neki, és akkor is ha voltál, hogy adjon rá valami kenőcsöt, vagy gyógyszert.
3/7 A kérdező kommentje:
Amikor voltam rákszűrésen említettem a dokinak, sőt meg is nézte, de csak annyit mondott, hogy használjak popsi krémet fürdés után. :S :S :S Ezen kicsit meglepődtem, mert azt hittem, hogy majd ajánl nekem vmi olyan intim mosakodót amivel csökkenthetem ezt a csípő érzést. Esetleg vmi neve van a gyógyszertárinak? Vagy ez ugyan az a fürdető amit az újszülötteknél használunk?
2009. aug. 31. 17:33
4/7 anonim válasza:
Én a Saforelle intim lemosót használom fél éve. Nagyon hajlamos vagyok a fertőzésekre, de azóta semmi bajom nem volt. Egy próbát megér, nem olyan vészes az ára sem. Ez is patikában kapható és sokáig elég.
5/7 anonim válasza:
Ezer Ft magasságában van a Saforelle ára és megelőzésre is jó.
6/7 anonim válasza:
én babafördetővel szoktam fürdeni, azóta nem vagyok annyira hajlamos a fertőzésekre
7/7 anonim válasza:
Én Sába intim lemosóval mosakodok .Amikor sima tusfürdővel mostam a hüvelyem nekem is csipte,de amióta ezt használom elmúlt ez a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!